Vi løser driftsopgaver for Telia, Telenor, 3 og Banedanmark m.fl.

Hos Eltel løser vi driftsopgaver på mange af de projekter, som vi i forvejen har etableret. Vi løser driftsopgaver for bl.a. Telia, Telenor, 3 og Banedanmark. Det sker både på transmissionsnettet, telefonnettet og på mobilnettet. Vores driftstjenester understøttes af vores 24/7 overvågning, der gør, at vi hurtigt kan udbedre fejl på nettet.

Hos Eltel arbejder vi professionelt med drift og vedligehold

Driftsopgaverne omfatter primært fejlretninger på udstyr, hvilket ofte sker på baggrund af fejl, som meldes ind via vores døgnovervågning.

Vores fejlretninger foregår til tider oppe i højderne og vores driftsteknikere arbejder ofte i enten telemaster eller lifter.

Alle Eltels driftsteknikere besidder alle tekniske kompetencer og har solid erfaring med at arbejde i højderne, hvilket er afgørende for at kunne løse vores mangeartede driftsopgaver.

Fundamentet i Mobile & Access er et solidt samarbejde mellem dygtige driftsteknikere, engagerede kolleger og dedikerede projektledere. Sammen varetager vi driften af den kritiske infrastruktur på vegne af vores kunder og på vegne af slutbrugeren. 

Kontaktperson

Michael Have Dyremose

Forretningsområdechef, Mobile & Access
+45 88 13 50 00 michael.have.dyremose@eltelnetworks.com