Hvem vi støtter

Hos Eltel støtter vi op om en række gode sager og foreninger, der alle gør en forskel for udsatte og syge børn. Her på siden kan du se hvilke sager og foreninger vi støtter økonomisk. Hvis du vil vide mere om de enkelte organisationer kan du ligeledes finde links til deres respektive hjemmesider.

Logo SMIL

SMILFonden

https://smilfonden.dk/ 

SMILfonden - Støt børn med alvorlige og kroniske sygdomme

Smilfonden er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser

Smilfonden ønsker at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke, værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet. Dette gøres ved at give dem en vigtig pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter både på og uden for hospitalerne, fx sociale aktiviteter på hospitalerne og sommercamps, netværksture og rådgivning.

Logo RynkeBy

Team Rynkeby

https://www.team-rynkeby.dk/ 

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002 og i 2023 donerede Team Rynkeby 68,4 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 26,9 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Knæk Cancer

https://knaek.cancer.dk/ 

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Når vi står sammen og indsamler penge til Knæk Cancer år efter år, er vi alle sammen med til at bekæmpe kræft.

Knæk Cancer har muliggjort 466 forskningsprojekter. Projekter der har gjort en mærkbar forskel for alle, berørt af kræft.

Kontaktperson

Mark Sørensen

Kommunikations- & presseansvarlig
+4527539466 mark.sorensen@eltelnetworks.com