Kom med på holdet af mobil- og driftsteknikere

Bliv mobil-/driftstekniker hos Eltel og kom med på teamet af frontløbere inden for mobil telekommunikation, infrastruktur og indendørsløsninger. Som mobiltekniker udvikler og leverer vi design, samt planlægger og implementerer mobilnetværk og infrastruktur i samarbejde med mobiloperatører og leverandører i hele Danmark. Så søg, hvis du vil være med til at sikre digitalisering af det danske samfund. Som driftstekniker vedligeholder og servicere vi mobilnetværk og infrastruktur i samarbejde med mobiloperatører og leverandører i hele Danmark. Så søg, hvis du vil være med til at sikre digitalisering af det danske samfund

Du kan se alle vores aktuelle stillinger som driftstekniker her:

https://www.eltelnetworks.dk/career/ledige-stillinger/com

Vi har en bred kundeportefølje

Du vil indgå i et tæt samarbejde med kolleger og projektledere om at varetage driften af vores kunders kritiske infrastruktur. Vores kundeportefølje er bred, og blandt de største kan nævnes; Banedanmark, Nokia, Facebook, TTN, TDC og Global Connect.

Få en fleksibel hverdag

Du vil få en meget fleksibel hverdag med frihed under ansvar. Der vil være mange forskellige opgaver inden for vedligeholdelse og installation, og det skal selvfølgelig udføres med bedste kvalitet for øje. I fællesskab skal vi leve op til kundernes forventninger om, at vi agerer hurtigt og professionelt, er handlekraftige og fører en sag helt til dørs. Du vil på sigt indgå i et rådighedsvagthjul med dine kolleger i afdelingen.

Hvad kræver jobbet?

Allerhelst er du uddannet elektriker, elektronik fagtekniker eller lignende med minimum 2 års erfaring med teknisk fejlretning inden for eksempelvis el-branchen.

Søg, hvis du er fleksibel og har gå-på-mod

Søg, hvis et job som driftstekniker hos Eltel, hvis du er god til at planlægge og strukturere din egen hverdag, er IT kyndig og har kørekort (B).

Som person skal du have gode sociale egenskaber og kunne begå dig i et team, hvor en uformel omgangstone og et højt humør præger hverdagen. Du skal være robust i din tilgang til problemløsning og trives med selvstændigt at træffe beslutninger.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med dygtige kolleger og der vil være gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt indflydelse på egen fremtid. 

Eltel ønsker at være den bedste arbejdsplads

Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads at være ansat i – for os betyder det en arbejdsplads, hvor der er stort engagement, en positiv social hverdag og masser af rum for samarbejde samt konstruktiv og anerkendende feedback.

Vi søger dygtige medarbejdere i hele landet

Vi har kontorer i både Vejle og Herlev og du vil derfor blive tilknyttet et kontor, der enten er beliggende i Jylland eller på Sjælland. Som driftstekniker vil du typisk skulle køre direkte hjemmefra og ud til første kunde. Du vil få udleveret firmabil, og stillingen kræver derfor kørekort til kategori B.

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jonas Furland (Sjælland) på tlf.nr.: 2136 5008 eller afdelingsleder (Jylland) Tommy Bonde på tlf.nr.: 2924 6755 for at høre mere om jobbet som driftstekniker.

Ansøgning

Send en ansøgning direkte via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget. Du kan selv vælge om du vil sende din ansøgning som dokument eller som videohilsen. Derudover bedes du vedhæfte CV og eventuelle relevante udtalelser samt eksamens/kursuspapirer.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.