Job som El-tekniker? Vi søger flere elforsyningsmontører

Bliv elforsyningsmontør, højspændingsmontør eller eltekniker hos Eltel og vær med til at sikre Danmarks grønne omstilling, opbygning af fremtidens elnet samt sikre, at danskerne får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt. Vi leder altid efter flere dygtige og engagerede elteknikere, højspændingsmontører og elforsyningsmontører i Eltel til Danmarks førende højspændingsafdeling, hvor vi opbygger, servicerer, forstærker og vedligeholder industrielle, offentlige og private forsyningsanlæg på alle spændingsniveauer fra 0.4kV til 400kV.

Du kan se alle vores aktuelle stillinger som elforsyningsmontør, højspændingsmontør eller eltekniker her:

https://www.eltelnetworks.dk/career/ledige-stillinger/com

Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingschef Martin Andersen på mail: martin.andersen@eltelnetworks.com for at høre mere om jobbet som elforsyningsmontør.

Bliv en del af teamet

Som elforsyningsmontør, højspændingsmontør eller eltekniker vil du indgå i et højt specialiseret team, hvor du i samarbejde med gode kollegaer og projektledere tilrettelægger og udfører de daglige opgaver for vores brede kundekreds, som består af forsyningsselskaber samt industri- og privatkunder.

Du vil få en makker som en del af din onboarding.

I den første periode vil du følges med en kollega, som vil hjælpe dig med at komme godt i gang i afdelingen. Du vil ligeledes få al nødvendig oplæring og løbende uddannelse.

Søg, hvis du har mekanisk forståelse og gå-på-mod

Hvis du er en dygtig håndværker med mekanisk forståelse, kan forstå og læse tegninger og er god til teamwork og sætter en ære i at dokumentationen bliver udfærdiget korrekt, så vil du passe rigtig godt ind hos Eltel. Som person skal du have gode sociale egenskaber og kunne begå dig i et team, hvor en uformel omgangstone og et højt humør præger hverdagen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig udvikling, frihed under ansvar samt gode rammer og arbejdsvilkår.

Med en ansættelse i Eltel til du blive en del af en spændende og dynamisk virksomhed, hvor samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, samt gode kunder er en fast del af hverdagen.

Vi tilbyder ligeledes en god løn efter kvalifikationer samt en sundhedsordning og en firmabil til rådighed for udførelse af arbejdet.

Eltel ønsker at være den bedste arbejdsplads

Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads at være ansat i – for os betyder det en arbejdsplads, hvor kollegaer selv tager ansvar, har en positiv tilgang til hverdagen og samarbejder med hinanden. Vi skaber fremtidens arbejdsplads sammen!

Vi søger dygtige medarbejdere i hele landet

Vi har kontorer i hele landet og du vil derfor blive tilknyttet et kontor, der enten er beliggende i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Som elforsyningsmontør eller eltekniker vil du typisk skulle køre direkte hjemmefra og ud til første kunde. Du vil få udleveret firmabil, og stillingen kræver derfor kørekort til kategori B.

Ansøgning

Send en ansøgning direkte via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget. Du kan selv vælge om du vil sende din ansøgning som dokument eller som videohilsen. Derudover bedes du vedhæfte CV og eventuelle relevante udtalelser samt eksamens/kursuspapirer.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.