Vi søger erfarne erhvervsfiberteknikere

Bliv erhvervsfibertekniker hos Eltel og etablér fibernet for landets førende tele- og energiselskaber. Som erhvervsfibertekniker vil dine opgaver blandt andet bestå i at måle med OTDR, splidse ODF’er & muffer samt læse og forstå en splidse/patch-plan og det kræver en bred fibererfaring.

Du kan se alle vores aktuelle stillinger som erhvervsfibertekniker her:

https://www.eltelnetworks.dk/career/ledige-stillinger/com


Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jimmi Aasberg på tlf.nr.: 5214 7561 eller mail: jimmi.aasberg@eltelnetworks.com for at høre mere om jobbet som erhvervsfibertekniker.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er et krav, at du har erfaring med ovenstående opgaver fra tidligere. Du vil til trods for din tidligere erfaring blive teamet op med en makker i starten af din ansættelse, som sørger for grundig sidemandsoplæring i vores kontrakter og opgaver.

Søg hvis du har gå-på-mod

Hvis du som person er positiv og har gå-på-mod, kan tænke kreativt og selvstændigt, så vil du passe rigtig godt ind i et af vores teams. Som erhvervsfibertekniker skal du være glad for at arbejde med dine hænder, være mødestabil, fleksibel i forhold til arbejdstid- og -sted og kunne lide at arbejde ude som inde.

Vi tilbyder et spændende job med muligheder for faglig udvikling, frihed under ansvar samt gode rammer og arbejdsvilkår.

Fiber er en af vores kerneydelser

Eltel er en vækstorienteret virksomhed, hvor fiber indgår som en strategisk vigtig del. Hos os er der højt til loftet og et stærkt sammenhold både i vores fiberafdeling som består af teamledere, koordinatorer og fiberteknikere, men også på tværs af de afdelinger, som vi samarbejder med.

Løn

Vi tilbyder altid en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer, firmabil inkl. 1.000 reglen samt en attraktiv sundhedssikring.

Vi søger dygtige medarbejdere i hele landet

Vi har kontorer i hele landet og du vil derfor blive tilknyttet et kontor, der enten er beliggende i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Som erhvervsfibertekniker vil du typisk skulle køre direkte hjemmefra og ud til første kunde. Du vil få udleveret firmabil, og stillingen kræver derfor kørekort til kategori B.

Ansøgning

Send en ansøgning direkte via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget. Du kan selv vælge om du vil sende din ansøgning som dokument eller som videohilsen. Derudover bedes du vedhæfte CV og eventuelle relevante udtalelser samt eksamens/kursuspapirer.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.