Bliv elektriker i vores gadebelysningsteam

Bliv en del af vores gadebelysningsteam og vær med til at sikre at samfundet har fungerende gadebelysningsanlæg. Som gadebelysningselektriker vil dine opgaver blandt andet indebære etablering, energioptimering og vedligeholdelse af gadebelysningsanlæg.

Du kan se alle vores aktuelle stillinger som gadebelysningstekniker her:

https://www.eltelnetworks.dk/career/ledige-stillinger/com

Bliv en del af teamet

Du arbejder selvstændigt eller sammen med en makker, og kører typisk ud til opgaven fra din hjemmeadresse. Vi løser opgaver på hele Sjælland. Du bliver en del af en vækstorienteret virksomhed, hvor energioptimering og gadebelysning indgår som en strategisk vigtig del. Der er højt til loftet og et stærkt sammenhold i teamet, som består af en teamleder og flere elektrikere. Vi samarbejder også på tværs med andre afdelinger i Eltel.

Vi søger nysgerrige og ansvarsbevidste kollegaer

Vi søger nye kollegaer med erfaring med gadebelysning, men vi har også plads på holdet til den læringsivrige, glade og ansvarsfulde elektriker, som ønsker at udvikle nye kompetencer inden for gadebelysning.

Eltel ønsker at være den bedste arbejdsplads

Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads at være ansat i  - for os betyder det en arbejdsplads, hvor der er stort engagement, en positiv social hverdag og masser af rum for samarbejde, samt konstruktiv og anerkendende feedback.

Søg, hvis er uddannet elektriker eller har en anden el-teknisk baggrund

Det vigtigste for os er dog, at du har lyst til at arbejde sammen med os og bidrage til at skabe fremtidens arbejdsplads.

Vi leder altid efter nye kollegaer, der er positive af natur, kvalitetsbevidste og kan arbejde såvel selvstændigt, som i et team. Søg et job i vores gadebelysningsafdeling, hvis du er fleksibel i forhold til arbejdssted og er glad for at arbejde udendørs. Som noget helt særligt, har vi indført 4-dages arbejdsuge i teamet. Fredag er således arbejdsfridag.

Hvad kræver jobbet?

Du er uddannet elektriker eller har en anden el-teknisk baggrund. Stillingen kræver kørekort B, stort kørekort til liftbil er en fordel.

Vi tilbyder

Et spændende job med store muligheder for faglig udvikling, samt gode rammer og arbejdsvilkår. Stor frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur, som er i vækst og med en lønpakke, som forhandles efter kvalifikationer.