Solcelleanlæg

Eltel opkobler solenergiparker til elnettet. Vi er eksperter inden for installation, idriftsættelse og vedligeholdelse af solcelleanlæg og udfører projekter på tværs af hele landet. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres solcelleprojekt.

Solenergi er det værd – både ud fra et miljø- og investeringsmæssigt perspektiv

Vedvarende solenergi er en bæredygtig og rentabel løsning. Produktionen af ​​solenergi er blevet billigere og mere effektiv i takt med, at teknologien har udviklet sig. Det har gjort, at investeringsafkastet på solcelleenergi er rentabelt. Ydermere er solcelleanlæg langtidsholdbare og miljøvenlige. 

Som landsdækkende operatør tilbyder vi installation af solcelleanlæg i hele Danmark.

I forbindelse med solcelleprojekter er der ofte brug for en modernisering eller levering af en tilhørende ​​transformerstation. Det er ligeledes én af vores kernekompetencer. Transformerstationerne inklusiv en grid connection leveres til både jord- og tagbaserede løsninger inden for 50 – 132 kV.

Ydermere kan vi tilkoble BESS (Battery Energy Storage System), hvilket gør det muligt at lagre overskydende solenergi til senere brug eller videresalg.

Via kortlægning af installationsstedet, professionel arbejdsledelse og dygtige installatører sikrer vi, at leverancen og opkoblingen sker efter den planlagte tidsplan – og med sikkerhed og kvalitet i fokus. 

Kontaktperson

Carsten Knudsen

Forretningsområdechef, Power
Carsten.Knudsen@eltelnetworks.com