Vores værdier

I Eltel har vi på tværs af landene identificeret nogle fælles værdier, som er omdrejningspunkt for hvordan vi agerer i vores organisation. Det handler både om hvordan vi agerer overfor hinanden, hvordan vores ledere agerer og hvordan vi agerer i- og overfor markedet.

Vi skaber muligheder

Verden er i konstant forandring, og vi tror på, at udfordringer og muligheder går hånd i hånd. Derfor er vi proaktive og ansporer os selv og vores kolleger til at yde mere end hvad der forventes. Vi prioriterer at tænke fremad og er altid nysgerrige efter at udforske nye innovative måder at udføre vores arbejde på. Vi driver denne udvikling på både en rentabel og bæredygtig måde. Vores kunder forventer, at vi udfordrer dem, selv når status quo er mere bekvemt.

Vi er professionelle

Vi har opnået markedets tillid takket være vores store branchekendskab og vores tradition for aldrig at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Ved at skabe værdifulde relationer til vores kunder og samarbejdspartnere gør det os lydhør over for specifikke behov og ønsker. Dette er en vigtig del af vores historie, som vi er stolte af, og som vi har til hensigt at opretholde. Uanset rolle eller situation gør vi altid vores bedste for at overholde forpligtelser og deadlines.

Vi værner om livet

I Eltel arbejder vi sikkert, ellers arbejder vi ikke. Vi passer på hinanden, følger retningslinjerne for sikkerhed og benytter altid det rigtige udstyr til at sikre, at vi alle kommer sikkert hjem - hver dag. Sammen er vi med til at skabe et godt arbejdsmiljø og stræber altid efter en sund balance mellem arbejde og privatliv. At vi værner om livet betyder også, at vi er ansvarlige overfor vores bidrag til klimaet og miljøet. Vi har ambitiøse bæredygtighedsmål og vi forpligter os til at gå forrest i den grønne omstilling.

Vi samler vores kompetencer

Ved at kombinere vores kompetencer, styrker og perspektiver opnår vi det bedste samarbejde, der underbygger at vi lykkes på et konkurrencepræget marked. Inklusion er et vigtigt aspekt af vores måde at samarbejde på, fordi vi kender vigtigheden af mangfoldighed for at kunne gøre en forskel. Vores samarbejde bygger på respekt og interesse over for hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere. Med en åben kultur, der understøtter at give og modtage feedback vil vi løbende forbedre vores forretning og os selv. Vi bestræber os altid på at samarbejde på tværs af teams, forretningsområder og lande, hvilket er en værdifuld kilde til videndeling.