Få job som VVS montør - bliv montør i vores VVS-team

Bliv en del af vores team som samarbejder med mange af de danske el, vand- og varmeselskaber om udskiftning af målere. Som VVS montør i teamet bliver din primære opgave udskiftning af målere. Vi har ikke et krav om, at du skal have en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men flair for håndværk er en fordel og eget kørekort er et must. Se vores ledige stillinger som VVS montør via linket herunder.

Du kan se alle vores aktuelle stillinger som VVS montør her:

https://www.eltelnetworks.dk/career/ledige-stillinger/com

Bliv en del af teamet

Du arbejder selvstændigt og kører typisk ud til opgaven fra din hjemmeadresse. Vi søger VVS montører, der har lyst og mod til at arbejde med udskiftningsprojekter i Østjylland. Du bliver en del af en vækstorienteret virksomhed.

Vi søger proaktive og ansvarsbevidste kollegaer

Vi søger kollegaer som er pligtopfyldende og sætter en ære i at aflevere det bedste produkt til kunden. Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, det vigtige er at du er en holdspiller med et smil på læben og har gode samarbejdsevner.

Søg, hvis du har flair for håndværk

Det vigtigste for os er, at du har lyst til at arbejde sammen med os og bidrage til at skabe fremtidens arbejdsplads. Vi søger kollegaer som vil arbejde med korte deadlines, er proaktiv, selvstændig og effektiv i opgaveløsningen.

Eltel ønsker at være den bedste arbejdsplads

Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads at være ansat i  - for os betyder det en arbejdsplads, hvor der er stort engagement, en positiv social hverdag og masser af rum for samarbejde, samt konstruktiv og anerkende feedback. Vi prioriterer en god introduktion til arbejdets indhold inden projektet påbegyndes, så alle montører ved helt præcist, hvordan projektet skal køres og arbejdet skal udføres. På den måde kommer vi alle bedst i mål sammen.

Hvad kræver jobbet?

Stillingen kræver kørekort B. Du skal kunne kommunikere på dansk med vores kunder.

Vi tilbyder

Et spændende job med stor frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur, som er i vækst. En lønpakke efter gældende overenskomst, inkl. fordelagtig bonusordning.