Vil du være vores nye kollega?

Vi har branchens højeste faglighed, godt kollegaskab, frie rammer og spændende opgaver.

Bliv fibertekniker

Bliv fibertekniker

Bliv fibertekniker hos Eltel og etablér fibernet for landets førende tele- og energiselskaber. Som fibertekniker vil dine opgaver blandt andet indebære arbejde med fiberinfrastruktur, herunder installation hos private kunder samt opbygning af infrastruktur i etageejendomme.

Læs mere
Bliv montør i vores VVS-team

Bliv montør i vores VVS-team

Bliv en del af vores team som samarbejder med mange af de danske el, vand- og varmeselskaber om udskiftning af målere. Som montør i teamet bliver din primære opgave udskiftning af målere.

Læs mere
Vi søger erfarne erhvervsfiberteknikere

Vi søger erfarne erhvervsfiberteknikere

Bliv erhvervsfibertekniker hos Eltel og etablér fibernet for landets førende tele- og energiselskaber.

Læs mere
Kom med på holdet af mobil- og driftsteknikere

Kom med på holdet af mobil- og driftsteknikere

Bliv mobil-/driftstekniker hos Eltel og kom med på teamet af frontløbere inden for mobil telekommunikation, infrastruktur og indendørsløsninger. Som mobiltekniker udvikler og leverer vi design, samt planlægger og implementerer mobilnetværk og infrastruktur i samarbejde med mobiloperatører og leverandører i hele Danmark.

Læs mere
Bliv elektriker i vores gadebelysningsteam

Bliv elektriker i vores gadebelysningsteam

Bliv en del af vores gadebelysningsteam og vær med til at sikre at samfundet har fungerende gadebelysningsanlæg. Som gadebelysningselektriker vil dine opgaver blandt andet indebære etablering, energioptimering og vedligeholdelse af gadebelysningsanlæg.

Læs mere
Vi søger flere elforsyningsmontører

Vi søger flere elforsyningsmontører

Bliv elforsyningsmontør eller eltekniker hos Eltel og vær med til at sikre Danmarks grønne omstilling, opbygning af fremtidens elnet samt sikre, at danskerne får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt.

Læs mere

Hvad laver en elforsyningsmontør?

"Jeg laver rigtig mange forskellige ting - lige fra servicering af vindmøller til elladestandere" - Søren Andersen fra Eltel fortæller om sin alsidige hverdag som elforsyningsmontør.

Kom med på arbejde med Martin Elliott fra Infrastruktur Øst

"Det er super fedt, at kunne forklare kunderne, hvad det hele går ud på!" Kom med ud på opgaver med Fibertekniker, Martin Eliott og bliv klogere på, hvad det kræver at være kørende tekniker hos Eltel.

Kom med op i højderne med Mads fra Mobile & Access

Mads Skibild fra Mobile & Access fortæller om sin hverdag, der ofte indebærer at komme op i højderne.

Du er altid velkommen til at ringe

Du er altid velkommen til at ringe

"Vi vil utrolig gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i et job hos Eltel. Hvad enten det er som tekniker eller som kontoransat, så sidder vi klar til at tage en indledende snak over telefonen." - Anne Rasmussen fra HR - tlf. 8813 5000