Wi-Fi løsninger

Hos Eltel kan vi både designe og installere Wi-Fi løsninger til erhvervskunder. Da lokationerne, hvor vi installerer, ofte er unikke i deres design er alle vores Wi-Fi løsninger skræddersyede til at opnå den bedst mulige dækning. Ydermere foretager vi altid et fysisk site-survey før installationen af Wi-Fi løsningen for at fejlfinde og analysere på det eksisterende setup.

Vi samarbejder og installerer udstyr i form af AP’s (access points) og netværks-switches for en bed vifte af leverandører såsom Aruba, Cisco, D-Link og Ubiquiti.

Foruden at kunne installere jeres Wi-Fi løsninger konfigurerer vi gerne jeres netværk på bagkant. Hvis I vælger Eltel til at konfigurere jeres netværket, så kan vi sikre en løsning med fokus på sikkerhed, gæste-netværk og adgangsløsninger.

I forbindelse med site-survey af jeres Wi-Fi dækning kan vi sideløbende udføre en analyse af jeres indendørs mobildata dækning. En sikring af stabilt indendørs mobildata i byggerier kræver en såkaldt DAS-løsning. Du kan læse mere om DAS her. 

Kontaktperson