Vi hjælper vores kunder i mål med deres forretningskritiske netværksprojekter

Hos Eltel hjælper vi vores kunder i mål med deres forretningskritiske projekter ved at identificere de udfordringer, der kræver en professionel netværksløsning. Gennem en dialog med vores netværkseksperter er vi i stand til at visualisere og implementere forskellige typer af netværk, der vil imødekomme jeres specifikke behov gennem skræddersyede netværksløsninger.

Eltel er din oplagte partner, når du står overfor at skulle gennemføre større forandringer i dit netværk eller gennemføre projekter, der relaterer sig til jeres digitale infrastruktur. Hvad enten der er tale om udvidelse af jeres netværk, opgradering af netværk over flere lokationer eller konvergering af netværk og teknologier, så er vores eksperter klar til hjælpe jer med at afdække den korrekte løsning.

Vi designer netværk efter behov

  • Når du vælger Eltel som samarbejdspartner til opgradering af dit digitale netværk, så er vi med jer helt fra idéfasen og til implementering og drift af jeres nye netværksløsning.
  • Vi designer netværk efter behov og følger en standard proces, hvor vi hele tiden sikrer os, at der er enighed om opgavens udførelse.
  • Vores kunder har mulighed for at hele tiden at være med i de beslutninger, som påvirker det endelige resultat.

Hvad er processen?

Når du vælger Eltel som samarbejdspartner til opgradering af dit digitale netværk, så er vi med jer helt fra idéfasen og til implementeringen af jeres nye netværksløsning og overdragelse til drift.

Vi designer netværk efter behov og følger en standard proces, hvor vi hele tiden sikrer os, at der er enighed om opgavens udførelse og giver dermed kunden mulighed for at hele tiden at være med i beslutninger, som påvirker det endelige resultat.

1.    I idéfasen sikrer vi, at der er en fælles forståelse for, hvilke krav, der er til løsningen, ikke kun teknisk, men også forretningsmæssige krav omkring understøttelse af jeres forretning.

2.    I analysefasen leverer vi et High Level design, som sikrer fælles forståelse for løsningen, inden der udarbejdes et detaljeret design.

3.    I designfasen leverer vi et Low Level Design, som i detaljer beskriver, hvad der skal leveres og hvordan.

4.    På baggrund heraf udarbejder vi en projektbeskrivelse med et løsningsforslag, der indeholder leverancer, beskrivelser og deadlines.

5.    Som afslutning sikrer vi overdragelse til den efterfølgende drift.

Ingen netværksløsninger er ens og vores kunders behov spænder vidt. Derfor er vores netværksprojekter altid skræddersyede til at imødekomme jeres specifikke behov og krav – og tager altid udgangspunkt i en uformel kundedialog.

Vi springer ikke nogle faser over i den ovenstående proces, men det kan tage alt fra én time til måneder at gennemføre processen afhængig af den konkrete situation.

Vi gør meget ud af at kende vores kunder, da det er udgangspunktet for at kunne designe den rette netværksløsning, der løser netop jeres udfordringer.

Kontakt os derfor gerne for en uformel snak om muligheder og løsninger, der kan løfte jeres digitale netværk til at imødekomme jeres behov.

Kontaktperson

Susanne Rosendahl

Forretningsområdechef, Network Solutions
+45 88 13 50 00 susanne.rosendahl@eltelnetworks.com