Elmålere

Eltel er din udrulningspartner for el-målere. Vi har over 15 års erfaring med at gennemføre store udrulningsprojekter i samarbejde med vores udrulningspartnere. Vi står for hele montagen og kontakten til slutbrugeren i et geografisk område og tilbyder ydermere vores udrulningspartnere indblik og overblik gennem en samlet integration af udrulningen via vores IT-system.

Vi lægger stor vægt på at holde slutbrugeren informeret i forbindelse med vores udrulninger. Vi tilbyder derfor en nærværende kundeservice via vores dansktalende call center, vores web bookinger og sms remindere.

Både vores montøre, teknikere og ledere er fuldt ud klædt på til opgaverne og yder et professionelt stykke arbejde, både når det kommer til installationer og problemhåndtering. 

Inden en forestående udrulning indgår vi gerne i en markedsdialog med mulige udrulningspartnere om, hvordan vi på bedste vis kan gennemføre udrulningen. 

Som en sidegevinst kan vi i forbindelse med en udrulning af el-målere ydermere montere jeres nye digitale infrastruktur via installering af enheder til dataopsamling.

Kontaktperson

Jonas Brødløs

Forretningsområdechef, Infrastructure West
+45 88 13 50 00 jonas.brodloes@eltelnetworks.com