Specialer inden for el-forsyning

Eltel er en af de førende aktører inden for distribution og transmission af el i Danmark. Vi etablerer alt fra kabelskabe, der forsynes med 0.4kV og til hovedstationer, der forsynes med op til 400kV. Vores flåde af kørende teknikere arbejder hver dag med at etablere og optimere elnettet for landets største kunder indenfor el-distribution og-transmission. Vores knowhow gør os til en førende aktør på markedet.

Vores ydelser tager udgangspunkt i både rammeaftaler og udbud og vi har solid erfaring med alle spændingsniveauer og anlægskomponenter.

Nyanlæg
Overvejer din virksomhed at lave en tilbygning, etablere nybyggeri eller har I på anden vis behov for ekstra forsyning, tilbyder vi at rådgive, projektere og etablere jeres nye fordelingsanlæg.  

Drift og vedligehold
Når selve anlægsarbejdet er overstået påtager vi os gerne ansvaret for drift og vedligehold af de etablerede løsninger. Det giver os mulighed for at kontrollere og optimere anlæggene og dermed sikre en maksimal oppetid på jeres elforsyningsanlæg, hvilket vil reducere driftsudgifterne. 

Vagtcentral
Vi er altid lige i nærheden. Det betyder, at hvis et træ under en storm eksempelvis rammer en el-ledning, sender vi et indsatshold af teknikere til stedet efter jeres opkald. Vores vagtcentral er bemandet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

Fejlfinding og test af kabler
Hvis I oplever fejl på jeres kabler kan vi lokalisere disse under jorden og efterfølgende rette eventuelle fejl på kablerne, hvad enten der er tale om højspændings- lavspændings- eller kommunikationskabler.

Mellem- og højspændingsservice
Vi tilbyder service på decentrale og centrale kraft- og varmeværker, såvel som distributionsanlæg, og vi udfører naturligvis også service på industrielle anlæg.

Vores servicearbejde inden for mellem- og højspændingsservice udføres af fagfolk, der er specialuddannede og med mange års erfaring i bagagen.

Specialister i højspænding
Vores hovedstationsteam etablerer, vedligeholder, måler og udfører tests på hovedstationer på tværs af hele landet. Så hvis I har opgaver inden for højspænding er Eltels teknikere de rette til at udbedre eller servicere anlæg for jer.

Kontaktperson

Carsten Knudsen

Forretningsområdechef, Power
Carsten.Knudsen@eltelnetworks.com