Bliv fibertekniker - job hos Eltel - se de ledige stillinger

Bliv fibertekniker og etablér fibernet for landets førende tele- og energiselskaber. Som fibertekniker vil dine opgaver blandt andet indebære installation hos private kunder samt opbygning af infrastruktur i etageejendomme.

Du kan se alle vores aktuelle stillinger som fibertekniker her:

https://www.eltelnetworks.dk/career/ledige-stillinger/com

Bliv en del af teamet 

Du arbejder selvstændigt eller i mindre teams, du kører typisk ud til opgaven fra din hjemmeadresse. Du bliver en del af en vækstorienteret virksomhed, hvor fiber indgår som en strategisk vigtig del. Der er højt til loftet og et stærkt sammenhold både i vores fiberafdeling, som består af teamledere, koordinatorer og fiberteknikere, men også på tværs af de afdelinger, som vi samarbejder med.

Vi søger nysgerrige og ansvarsbevidste kollegaer

Vi søger læringsivrige, glade og ansvarsfulde kolleger til vores teams, der arbejder med nye installationer af fiberforbindelser. Du vil referere til din teamleder, som selv har teknikererfaring, og vil i det daglige have tæt kontakt med både kollegerne i dit team og vores kunder.

Eltel ønsker at være den bedste arbejdsplads

Vi ønsker at være den bedste arbejdsplads at være ansat i – for os betyder det en arbejdsplads, hvor der er stort engagement, en positiv social hverdag og masser af rum for samarbejde samt konstruktiv og anerkendende feedback.

Søg, hvis du har flair for håndværk

Vi leder altid efter nye kollegaer, der er positive af natur, kvalitetsbevidste og kan arbejde såvel selvstændigt som i et team. Søg et job som fibertekniker hos Eltel, hvis du er fleksibel i forhold til arbejdstid- og -sted, er glad for at arbejde både udendørs og indendørs og har flair for håndværk. 

Hvad laver en fibertekniker?

Eltel er en vækstorienteret virksomhed, hvor fiber indgår som en strategisk vigtig del. Som fiberteknikere udfører vi installation af fiber for privatkunder, og i nybyggeri, herunder blæsning af fiber, kundetilslutninger, målinger og tests. Derudover laver vi indrapporteringer og dokumenterer vores arbejde.

Hvad kræver jobbet?

Du har forståelse for vigtigheden af indrapportering og dokumentation og har kørekort (B).

Vi tilbyder

Et spændende job med store muligheder for faglig udvikling samt gode rammer og arbejdsvilkår. Stor frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur, som er i vækst og med en lønpakke, som forhandles efter kvalifikationer.

Vi søger dygtige medarbejdere i hele landet

Vi har kontorer i hele landet og du vil derfor blive tilknyttet et kontor, der enten er beliggende i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Som fibertekniker vil du typisk skulle køre direkte hjemmefra og ud til første kunde. Du vil få udleveret firmabil, og stillingen kræver derfor kørekort til kategori B.

Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jimmi Aasberg på mail: jimmi.aasberg@eltelnetworks.com for at høre mere om jobbet som fibertekniker.

Ansøgning

Send en ansøgning direkte via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” i stillingsopslaget. Du kan selv vælge, om du vil sende din ansøgning som dokument eller som videohilsen. Derudover bedes du vedhæfte CV og eventuelle relevante udtalelser samt eksamens/kursuspapirer.

Vi glæder os meget til at høre fra dig