Anlægsopgaver

Hos Mobile & Access er vi eksperter i at levere og montere løsninger til udendørs mobil- og bredbåndsdækning. Hvad enten der er tale om antenner, radiokæder eller -moduler, så har vi omfattende erfaring med design, planlægning og etableringen af infrastruktur for mobil- og bredbåndsoperatører. Denne erfaring kommer ligeledes offentlige og private kunder til gode, når vi leverer tilsvarende tjenester til dem.

Med Eltel som samarbejdspartner får du, både som offentlig eller privat kunde, altid den løsning, der passer til jeres behov. Udover at være leveringsdygtig i både indendørs og udendørs mobildækning, har vi hos Eltel mange års erfaring med at servicere og samarbejde med kommuner, bygherrer, entreprenører, bygherrerådgivere og virksomheder. Vores implementeringstjenester omfatter planlægning, installation, idriftsættelse, test og dokumentation af både indendørs og udendørs dækningsløsninger .

Konkrete anlægsydelser:

- Vi udfører SWAP-projekter, der er vores fællesbetegnelse for de udskiftninger af udstyr på mobilnettet, som vi foretager for forskellige udstyrsleverandører 

- Vi udfører transmissionsprojekter og etablerer radiokæder.

- Vi etablerer nye mobile sites for forskellige operatører.

Kontaktperson

Michael Have Dyremose

Forretningsområdechef, Mobile & Access
+45 88 13 50 00 michael.have.dyremose@eltelnetworks.com