Industri 4.0 i produktionsvirksomheden

Hos Eltel leverer vi netværk til Industri 4.0 løsninger til brug i produktionsvirksomheder - det kalder vi Industri 4.0 i produktionsvirksomheden. Når du skal løfte din produktionsvirksomhed til et datadrevet niveau kræver det, at den underliggende infrastruktur er bygget og designet specifikt til at understøtte netop den rejse.

Eltels løsninger understøtter en række Industri 4.0. teknologier, som har det til fælles, at de hurtigt efter implementering kan effektivisere produktionsenheder og -organisationer på baggrund af data.

Et optimeret og skræddersyet netværk, der understøtter produktionsvirksomheden helt fra produktionen og til dataopsamlingen er en forudsætning for at implementere Industri 4.0 løsninger.

Hos Eltel forbereder og understøtter vi jeres 4.0 digitalisering via:
-  Komplet fysisk IT-infrastruktur, herunder serverrum og datacenter

- Etablering af kabling, el og fiberforbindelser, der understøtter krav til industri 4.0 løsninger

- 4.0 services i form af WiFi, DAS, private 5G, hardware og network as a service (NaaS) 

- Ydelser, der sikrer et effektivt Industri 4.0 produktionsmiljø, såsom service, drift, vedligehold 

- Overvågning af jeres Industri 4.0 produktionsmiljø via vores Network Operations Center (NOC) 

Med et optimeret netværk fra Eltel kan din produktionsvirksomhed drage fordel af Industri 4.0 løsninger, der kan optimere og effektivisere produktionen ved at lære fra data og udvikle løsninger, der holder produktionstiden oppe, mindsker forsinkelser og fejl, forudser hændelser og skaber rum for et større output med de produktionsmaskiner, der allerede er i produktionen eller med tilgang af nye.

Det handler om at omsætte data til viden
Hvis man som produktionsvirksomhed ikke formår at omsætte, opsamle, behandle og berige sig selv med den data, der florerer i produktionen, så mister man evnen til at effektivisere.

Data er nøglen til at lykkes som produktionsvirksomhed på et marked, der med hastige skridt er ved at transformere sig selv og hvor nye intelligente ”smart løsninger” er i rivende udvikling. Tiden hvor man målte effektivitet på antallet af hænder i produktionen eller antallet af maskiner er slut.

En effektiv produktion kræver investeringer i et netværk, der kan håndtere data, som er afgørende for at kunne være konkurrencedygtig. Sagt med andre ord:

En investering i netværk og databehandling er en forudsætning for at drage fordel af Industri 4.0 løsninger.

Hvad er Industri 4.0?
Industri 4.0 er et andet ord for den fjerde industrielle revolution. Den fjerde industrielle revolution er den bevægelse, der kan kategoriseres som produktionsvirksomhedernes søgen væk fra de traditionelle IT-systemer og produktionsmetoder - og hen mod konvergerende fysiske-, biologiske- eller digitale automatiserede metoder, der indsamler data til brug for optimeringer.

Kontaktperson

Annette Kjeldsen

Key Account Manager
20305214 annette.kjeldsen@eltelnetworks.com