Eltel Danmark ansætter stærk lederprofil fra konkurrent – og styrker dermed netværksforretningen markant

Eltel har en lang historik med at drive netværksprojekter og drifte store dele af den digitale infrastruktur i Danmark for blandt andre Banedanmark og Region Hovedstaden. Med ansættelsen af tidligere Operations Director hos ATEA, Bettina Svendsen, som Afdelingschef styrkes Eltels netværksforretning nu betydeligt - i takt med, at denne del af forretningen udvides.

Bettina Svendsen har de seneste 25 år arbejdet i IT- og Telco branchen og senest som Operations Director i ATEA med ledelsesansvar for seks teams, projekter, implementering og drift af netværk og storage til alle ATEA’s private og offentlige kunder i Danmark.

Behovet for at sikre det netværk, der fremadrettet skal holde hånden under vores kritiske infrastruktur i Danmark, er fortsat en bunden opgave i takt med at behovet for cyber-security er stigende, GDPR lovgivningen strammes, digitaliseringen tager fart og større offentlige infrastrukturprojekter påbegyndes.

Derfor er en styrkelse af denne del af forretningen en høj prioritet for Eltel, som én af de førende infrastrukturvirksomheder i Norden.

Kritisk infrastruktur kræver high-end netværksløsninger

”Hvis vi skal nå i mål med at sikre Danmarks kritiske infrastruktur kræver det, at vi formår at udvikle, levere og drifte high-end netværksløsninger. Det gælder, når togene skal køre til tiden, når ambulancerne skal kunne logge på netværket under kørsel, når hospitalerne skal have stabil indendørs mobildækning eller når produktionsvirksomheden skal netværksoptimere til at gribe Industri 4.0.”.

Bettina fortsætter

"Personligt ser jeg frem til at blive en del af teamet hos Eltel, og glæder mig til at løse opgaven sammen med et teknisk stærkt og kompetent team"
- Bettina Svenden, Afdelingschef i Network Projects - Eltel Danmark

Bettina Svendsen tiltræder stillingen som afdelingschef i Network Projects hos Eltel Danmark d. 1. marts og skal lede Eltels netværksforretning med netværksarkitekter og -specialister på tværs af landet.

For yderligere information, kontakt:

Mark Sørensen, Kommunikations- og presseansvarlig, Eltel Danmark
Tel: +45 2753 9466, mark.sorensen@eltelnetworks.com

Om Eltel

Eltel er en førende nordisk leverandør af tjenester inden for el- og telekommunikationsnetværk. Vi leverer en bred vifte af løsninger lige fra vedligeholdelses- og opgraderingstjenester til projektleverancer. Dette inkluderer design, planlægning, konstruktion, installation og sikring af drift af elektricitets- og kommunikationsnetværk til en bæredygtig og forbundet verden, både i dag og for fremtidige generationer. I 2022 omsatte Eltel for 823.6 mio. EUR. Antallet af ansatte er i øjeblikket ca. 5.000, hvoraf ca. 500 er ansat i Danmark. Eltel er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.