Eltel udvider i Jylland med N1-kontrakt til godt 27 mio. kr.

Med underskriften på plads på en 4-årig rammeaftale slår Eltels power-forretning nu dørene op i det jyske. Med start i midten af maj skal Eltel sikre anlægsopgaver i det jyske på landets største elnet - drevet af Netselskabet N1. Rammeaftalen har en estimeret værdi af godt 27 mio. kr. over de næste fire år og er en del af den samlede rammeaftale, som N1 satte i udbud.

N1 forsyner over 750.000 hjem og virksomheder med elektricitet på tværs af Jylland og kan dermed kvalificeres som driftsledere af Danmarks største elnet. Med den nyligt indgåede rammeaftale forpligter Eltel sig til at sikre anlægsopgaver i elforsyningsnettet og holde hånden under den kritiske infrastruktur, som netop N1 forsyner borgerne med. På baggrund af kontrakten vil der nu blive etableret særlige power-afdelinger på Eltels nuværende lokationer i Jylland. 

At Eltel nu udvider i Jylland med rammeaftalen for N1 glæder Eltel Danmarks administrerende direktør, Claus Metzsch Jensen:

”Det er en rigtig spændende kontrakt, som vi har indgået med N1, der cementerer vores power forretning i Jylland. Vi har altid haft godt fat i det jyske marked og altid haft gang i mange spændende projekter. Derfor er det meget glædeligt, at vores power forretning nu for alvor træder ind på markedet i Jylland og dermed følger trop med vores øvrige forretningsområder. Eltel er leverandør af kritisk infrastruktur til hele Danmark, og det er nu for alvor blevet understreget med den nye rammeaftale, der er indgået med N1.”

Og hos Netselskabet N1 er man også glad for den nye aftale:

”I N1 påtager vi os glædeligt en central rolle i den grønne omstilling, og derfor glæder vi os også over dette samarbejde. Vi går en spændende tid i møde, hvor vi med massive investeringer i vores elnet skal sikre, at vi - blandt andet sammen med Eltel - understøtter elektrificeringen af vores samfund,” siger Carsten Bryder Thejls, adm. direktør i Netselskabet N1.    

Flere teknikere i Jylland

Som en naturlig del af opgaven kommer Eltel til at opnormere på teknikere til de anlægsopgaver, som er en del af rammeaftalen. På baggrund af Eltels store virke og massive aktiviteter i Jylland er lokationerne og kontorerne på plads og klar til at løfte opgaven for N1. Med en flåde på flere hundrede kørende teknikere er Eltel til stede på tværs af hele landet, men i den kommende tid vil der være et ekstra fokus på at få endnu flere teknikere til de jyske power-lokationer. 

”Det er klart, at en opgave som denne for Jyllands største elselskab stiller nogle meget præcise krav til mandskab. Vi har mange og meget dygtige teknikere på tværs af hele vores koncern, men i den kommende tid vil vi fokusere på at få endnu flere tilknyttet vores kommende N1 aktiviteter i Jylland”.

-        Carsten Helsted, Afdelingschef, Eltel Networks Danmark

For yderligere information, kontakt: 

Mark Sørensen, Kommunikations- og presseansvarlig, Eltel Networks Danmark

Tel: +45 2753 9466, mark.sorensen@eltelnetworks.com

Om Eltel  

Eltel er en førende nordisk leverandør af tjenester inden for el- og telekommunikationsnetværk. Vi leverer en bred vifte af løsninger lige fra vedligeholdelses- og opgraderingstjenester til projektleverancer. Dette inkluderer design, planlægning, konstruktion, installation og sikring af drift af elektricitets- og kommunikationsnetværk til en bæredygtig og forbundet verden, både i dag og for fremtidige generationer. I 2021 omsatte Eltel for 812.6 mio. EUR. Antallet af ansatte er i øjeblikket ca. 5.100, hvoraf ca. 500 er ansat i Danmark. Eltel er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.