Eltel skal installere energibesparende LED gadebelysning på tværs af Sjælland

Eltel har genvundet rammeaftalen med Andel Lumen, så samarbejdet, der indtil videre har varet 8 år, således kan fortsætte i mindst 4 år mere. Det betyder, at Eltel skal installere energibesparende LED gadebelysning på tværs af Sjælland og dermed bidrage til at nedbringe den påkrævede mængde strøm, der fremadrettet skal sikre gadebelysningen på tværs af Sjælland.

Opgaver på tværs af Sjælland

Den indgåede rammeaftale dækker Andel Lumens gadelysområde, hvilket omfatter dele af Sjælland og Storkøbenhavn. Foruden energibesparende gadebelysningsopgaver indebærer rammeaftalen ligeledes udførelse af opgaver inden for nyanlæg, såsom byggemodning, inden et givent anlægsprojekt påbegyndes.

En af de byggemodningsopgaver, som er en del af rammeaftalen, er at sikre gadebelysningen på den kommende letbanestrækning mellem Lyngby til Ishøj. Inden selve anlægningen af Letbanen skal der flyttes master og installeres ny belysning. Dermed kan skinnerne lægges efter planen med hertilhørende gadebelysning på hele strækningen.

Energibesparende gadebelysning

Det energibesparende element er installationen af LED gadebelysning. At der skiftes til LED armaturer skal hjælpe med til at nedbringe det strømforbrug, som det kræver at oplyse gaderne. Når
de gamle armaturer udskiftes med LED armaturer, vil disse bruge mindre strøm, men vil oplyse gaderne i samme grad.

Jagten på teknikere

Der er rigeligt at se til hos Eltel for tiden og ligesom hos mange andre infrastrukturvirksomheder er jagten på flere dygtige teknikere en bunden opgave. Derfor vil der de kommende måneder blive gjort en ekstra indsats for at tilføre Eltel flere dygtige medarbejdere til staben af teknikere.
“At vi nu har formået at genvinde rammeaftalen med Lumen Andel gør, at vi fremadrettet skal have endnu flere hænder ind i Eltel og dermed er jagten på flere dygtige teknikere gået ind”.
- René Pedersen, teamleder Infrastruktur Øst

For yderligere information, kontakt:

Claus Metzsch Jensen, Direktør, Eltel Danmark
Tel: +45 2323 8080, Claus.MetzschJensen@eltelnetworks.com

Mark Sørensen, Kommunikations- og presseansvarlig, Eltel Danmark
Tel: +45 2753 9466, mark.sorensen@eltelnetworks.com

Om Eltel

Eltel er en førende nordisk serviceleverandør af kritisk infrastruktur, der muliggør vedvarende energi og højtydende kommunikationsnetværk. Eltel designer, planlægger, bygger og sikrer driften af netværk for en mere bæredygtig og forbundet verden i dag og for fremtidige generationer. I alt har vi omkring 5.000 medarbejdere, og i 2021 var den årlige omsætning EUR 812,6 millioner. Hovedkontoret ligger i Sverige, og Eltels aktier har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2015