Eltel og GlobalConnect skal understøtte digitaliseringen af op mod 18.000 erhvervskunder

Et nyt strategisk samarbejde mellem Eltel og GlobalConnect skal sikre, at op mod 5.000 erhvervskunder årligt får installeret højhastigheds fiberforbindelser. Samarbejdet har en estimeret værdi af godt kr. 350 mio. og er sat til at løbe over de næste 3,5 år med mulighed for en option på ét plus ét år – med start i juli 2022.

Det forestående samarbejde mellem Eltel og GlobalConnect er en udvidelse af et eksisterende samarbejde og vil betyde, at der årligt vil blive etableret nye fiberforbindelser for op mod 5.000 danske erhvervskunder i Danmark.

Som en del af processen med at opgradere erhvervskundernes fiberforbindelser og dermed understøtte dansk erhvervslivs data-infrastruktur bliver alle fiberforbindelserne efterfølgende overdraget til GlobalConnect, som servicerer slutbrugerne.

”Med en udvidelse af vores samarbejde med GlobalConnect er Eltel i endnu højere grad, med til at understøtte dansk erhvervslivs konkurrenceevne gennem etableringen af en optimal data-infrastruktur”.

-        Claus Metzsch Jensen, Direktør Eltel Networks Danmark 

For Eltel betyder udvidelsen af samarbejdet med GlobalConnect, at der de kommende måneder vil blive gjort en ekstra indsats, for at tilføre nye medarbejdere til staben af fiberteknikere.

For yderligere information, kontakt: 

Claus Metzsch Jensen, Direktør, Eltel Networks Danmark
Tel: +45 2323 8080, Claus.MetzschJensen@eltelnetworks.com

Elin Otter, Director, Communications and Investor Relations, Eltel AB

Tel: +46 72 595 4692, elin.otter@eltelnetworks.com

Om Eltel  

Eltel er en førende nordisk leverandør af tjenester inden for el- og telekommunikationsnetværk. Vi leverer en bred vifte af løsninger lige fra vedligeholdelses- og opgraderingstjenester til projektleverancer. Dette inkluderer design, planlægning, konstruktion, installation og sikring af drift af elektricitets- og kommunikationsnetværk til en bæredygtig og forbundet verden, både i dag og for fremtidige generationer. I 2021 omsatte Eltel for 812.6 mio. EUR. Antallet af ansatte er i øjeblikket ca. 5.100, hvoraf ca. 500 er ansat i Danmark. Eltel er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.