Eltel vinder 4-årig rammeaftale hos Aarhus Kommune

Med et skarpt fokus på kvalitet og økonomi har Eltel nu sikret sig en rammeaftale på it-kabling gældende for offentlige bygninger og institutioner i Aarhus. Ud af fire mulige rammeaftaler løb Build med det største udbud og kan nu se frem til at etablere sig yderligere i det midtjyske.

Hvad skal udføres?

Eltel skal således stå for it-kabling i Aarhus Kommune, hvilket indebærer, kobber-, PDS- og fiber-kabling, der skal sikre datainfrastruktur til kommunens offentlige bygninger, skoler og institutioner. Eltel kommer til at udføre arbejdet i bydelene Aarhus C og Aarhus N, hvilket samlet set er det største af de områder, som Aarhus Kommune satte i udbud.

Ifølge Forretningsområdechef hos Eltel, Kim Hemmingsen er rammeaftalen kommet i hus på baggrund af et fokus på sikkerhed, pris, kvalitet og solid praktisk erfaring. Den samlede aftale sikrer Eltel et tocifret million beløb over de næste fire år og er ifølge Kim Hemmingsen med til at cementere Eltels tilstedeværelse i det midtjyske.

”Vi har indgået en fornuftig aftale både for os og for Aarhus kommune. Det gælder både i forhold til økonomien, men også i forhold til vores ambition om at være tilstede i det midtjyske. Vi ser nu frem til samarbejdet med Aarhus Kommune og til at løfte den forestående opgave.”.

Kim fortsætter:

”Hos Eltel har vi gode erfaringer med at udføre på it-kabling for kommuner og når vi først indgår i en rammeaftale hos en kommune, så er kimen lagt til et langvarigt kundeforhold. Aftalen med Aarhus Kommune passer rigtig godt til vores kernekompetencer på el-, data- og fiberområdet”.

En oprustning af Eltel i Aarhus

Det foreliggende arbejde betyder, at Eltel nu skal have etableret sig yderligere i Aarhus, som positiv konsekvens af aftalen. Hertil er de sidste brikker nu på plads.

”I Eltel har vi fokuseret på at få tilknyttet flere kompetente teknikere til at løse de mange fremadrettede opgaver for Aarhus Kommune, så vi er helt klar til at udføre det kommende arbejde på tilfredsstillende vis for både Aarhus Kommune og os selv”.

- Kim Hemmingsen, Forretningsområdechef hos Eltel.

Build udfører autorisationskrævet el-arbejde, samt data- og fiber-opgaver for mange kommuner og erhvervskunder på tværs af landet.