Eltel sikrer togdrift og passagerkomfort på tværs af Danmark til en anslået værdi af 85 millioner kroner

Eltel har indgået en kontrakt med Banedanmark om at drifte i alt 38 omformerstationer på S-banen, samt et antal tog-forvarmerstationer på tværs af landet. Kontrakten løber i første omgang i fire år og er estimeret til en værdi af 85 millioner kroner.

Den 4-årige kontrakt, som Eltel nu har underskrevet indeholder en option om forlængelse af projektet. Kontrakten er indgået med det formål dels at sikre konstant forsyning til S-togsnettet og dels at sikre, at passagervognene er tempereret i forhold til sæsontemperaturen. Derigennem understøtter rammeaftalen, at S-togene ruller afsted til tiden.

Om kontrakten udtaler Direktør, Claus Metzsch Jensen:

”Dette win giver os endnu engang muligheden for at demonstrere vores kompetencer og formåen inden for drift og forsyning. Jeg synes, at der er god grund til at være stolt over, at vi formår at vinde en sådan kontrakt hos Banedanmark, der helt konkret betyder, at vi nu kan se frem til at drifte og vedligeholde en vigtig brik i den samlede offentlige trafik i Danmark”.

Omformerstationerne er et vigtigt element i den offentlige transport. Ved at servicere og vedligeholde disse omformerstationer er Eltel således en uundværlig brik i forsyningen af spænding og strøm til S-togsnettet.For at leve op til rammeaftalen opnormeres der nu yderligere i forhold til at få flere dygtige teknikere med den rette ekspertise ind i Eltel.

For yderligere information, kontakt:
Claus Metzsch Jensen, Direktør, Eltel Networks Danmark
Tel: +45 2323 8080, Claus.MetzschJensen@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel er en førende nordisk leverandør af tjenester inden for el- og telekommunikationsnetværk. Vi leverer en bred vifte af løsninger lige fra vedligeholdelse- og opgraderingstjenester til projektleverancer. Dette
inkluderer design, planlægning, konstruktion, installation og sikring af drift af elektricitet- og kommunikationsnetværk til en bæredygtig og forbundet verden, både i dag og for fremtidige generationer. I 2020 omsatte Eltel for 938 mio. EUR. Antallet af ansatte er i øjeblikket ca. 5.100 hvoraf ca. 500 er ansat i
Danmark. Eltel er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.