Eltel Danmark forlænger kontrakt med TDC med to år

Eltels Communication forretning i Danmark underskriver en aftale med TDC, der forlænger den nuværende aftale med to år.

Torsdag den 13. december 2018 godkendte TDC’s bestyrelse forlængelse af en kontrakt med Eltel, på etableringen af fiberkundeordrede fiberanlæg og fejlretning på TDC’s fibernet i Danmark.

Kontrakten har siden 2011 været outsourcet til konsortiet Fiber og Anlæg I/S, bestående af Eltel, Petri & Haugsted samt Munck Forsyningsledninger.

Kontrakten er gældende i to år, frem til juni 2021 med mulighed for yderligere forlængelse på et år.

Eltel har omkring 170 medarbejdere i Fiber og Anlæg I/S og kontrakten har en årlig omsætning i konsortiet på ca. 370 millioner kr. Eltels andel af konsortiet er 40 %.

 For yderligere information, kontakt: 

Claus Metzsch Jensen, Managing Director, Country Unit Denmark
Tel: +45 23 23 8080, claus.metzschJensen@eltelnetworks.com 

Om Eltel
Eltel er en førende nordeuropæisk udbyder af tekniske ydelser til Infranetbranchen – kritisk infrastruktur indenfor segmenterne Power, Communication samt Other med fokus på kerneaktiviteter i Norden, Polen og Tyskland. Eltel tilbyder en bred og integreret vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelse og opgraderingsydelser til projektleverancer. Eltel har en bred kontraktportefølje og en voksende kundebase bestående af store netværksejere. I 2017 udgjorde Eltels nettoomsætning 1,3 mia. EUR. Det nuværende antal medarbejdere er ca. 8000. Siden februar 2015 har Eltel været børsnoteret på Nasdaq Stockholm.