Eltels forretningsområde Fixed Communication har forlænget deres aftale med Trafikverket i Sverige

Eltel forretningsområde Fixed Communication har underskrevet en etårig forlængelse af den nuværende aftale med Trafikverket (Swedish Transport Administration). Beløbet på kontraktforlængelsen udgør ca. 15 mio. euro, og aftalen kommer til at løbe indtil udgangen af 2018.

Forlængelsen af kontrakten er baseret på en tre-årig aftale fra 2015, hvor selskaberne blev enige om en toårig option. Den nuværende tillægsaftale giver mulighed for endnu et års yderligere forlængelse, som besluttes på et senere tidspunkt. Aftalen omfatter installation og vedligeholdelse 24/7 af Trafikverkets IT-faciliteter for jernbane- og vejinfrastruktur i hele Sverige. Eltel og det svenske Trafikverket har været samarbejdspartnere siden 2011.

Peter Uddfors, President - Eltel Fixed Communication kommenterer:
"At udnytte muligheden for at forlænge vores nuværende kontrakt med Trafikverket er gode nyheder for os. Vi er meget glade for den tillid Trafikverket har til Eltels kompetencer til levering af ydelser, hvor en af de vigtigste indikatorer er pålidelig levering af presserende kundeordrer. Den forlængede kontraktperiode giver en mulighed for at videreudvikle vores resultater og vores gode samarbejde med Trafikverket. Den understreger også den langsigtede karakter for aftalen om levering af tekniske Infranet ydelser.

For yderligere information:
Ingela Ulfves
VP – Investor Relations and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com

Hannu Tynkkynen
Director – External Communications and Sustainability
Tel: +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel leverer en bred vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer.Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. I 2015 havde Eltel en omsætning på 1.255 millioner EUR. Det nuværende antal medarbejdere er ca. 9.600. Siden februar 2015 har Eltel være børsnoteret på Nasdaq Stockholm.