Eltel vinder Huawei’s europæiske Health & Safety Award 2016

Eltel har vundet Huawei’s europæiske Health & Safety Award 2016. Dette blev bekendtgjort på Huawei’s Europe Partner Convention 2016 i Düsseldorf i oktober 2016. Huawei er en af verdens førende leverandører af informationsteknologi og telekommunikationsløsninger. Eltel har samarbejdet med Huawei i ti år på de europæiske mobiludrulnings-projekter.

Health & Safety har været et stadigt voksende fokusområde for Eltel siden 2011, hvor et nyt program blev lanceret for at ændre kulturen til at være mere proaktiv, når det kommer til at forebygge ulykker og skader. En ny sundheds-, sikkerheds- og miljøpolitik og et fælles Group management system blev indført på det tidspunkt. Nogle af de vigtigste fokusområder var systematisk indberetning af hændelser, aktivering af arbejdspladsbesøg og nærved hændelses-rapportering. Herudover formidling af konkrete tilfælde til hele Eltels personale for at undgå ulykker ved at være proaktive. Ligesom vigtigheden af, at lederne går foran med et godt eksempel i etableringen af sikkerhedsprocedurer som almindelig praksis i hele Eltel.

Huawei’s Procurement Qualification afdeling kommenterer:
"Huawei's europæiske Health & Safety Award 2016 givet til Eltel, skal ses som en formel tak til Eltel og deres ansatte for deres indsats, bidrag og resultater som entreprenør på området Health & Safety. Dette er en vigtig milepæl, som vi alle kan være stolte af. Hos Huawei, i overensstemmelse med Code of Conduct og Code of Ethics, bestræber vi os på kun at give underentrepriser til partnere, som deler vores engagement og som arbejder sammen om at realisere dette. I denne sammenhæng har Health & Safety første prioritet hos Huawei. Sikkerhedsarbejdet hos vores partners medarbejdere er i disse tider meget værdsat."

Håkan Kirstein, President og CEO - Eltel AB kommenterer:
"Huawei’s anerkendelse af Eltel for vores arbejde omkring Health & Safety i vores Mobile forretning er meget værdsat og motiverer alle vores medarbejdere til at arbejde hen imod endnu højere standarder. Vi klatrer ofte op i høje master og tårne i forskellige vejrforhold, herudover findes der mere hverdagsagtige risikomomenter som at skære kabler med en kniv, løfte tunge genstande, glatte overflader og trafikforhold. Vi har en god historik omkring samarbejdet med Huawei i mange europæiske lande, og det har gavnet alle interessenter fra operatører til kunder, medarbejdere og hele samfundet. Sammen har vi implementeret en stor mængde topmoderne netværk i Europa, og nu har vi passeret endnu en milepæl ved at vise, at dette kan gøres på en sikker og sund måde, som er værdiskabende for os alle."

For yderligere information:
Hannu Tynkkynen
Director – External Communications and Sustainability   
Tel: +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel leverer en bred vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer.Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. I 2015 havde Eltel en omsætning på 1.255 millioner EUR. Det nuværende antal medarbejdere er ca. 9.600. Siden februar 2015 har Eltel være børsnoteret på Nasdaq Stockholm.