Eltel Networks A/S har opkøbt ExoConsult ApS

Eltel Networks A/S har opkøbt ExoConsult ApS med overtagelse pr. 1. januar 2016.

Opkøbet sker for at udvikle Eltels Cisco-forretning både på antal af ressourcer og kompetencer. ExoConsult var allerede inden opkøbet en vigtig underleverandør for Eltel, og består af seks nøglemedarbejdere. I 2015 blev ExoConsult ApS kåret af Børsen til årets Gazellevirksomhed.

Kort om ExoConsult
ExoConsult er et videnstungt konsulenthus med speciale i design, implementering og support af netværks- og UC-løsninger. Der er fokus på tæt personlig kontakt med kompetente konsulenter, der giver en uvildig rådgivning, kreativ sparring på problemstillinger og forretningsorienteret design, implementering og support. Der arbejdes ud fra devisen om, at teknikken er til for forretningens skyld - aldrig omvendt.

Eltel er guldcertificeret leverandør af Cisco-produkter inden for telefoni- og netværksløsninger, og opkøbet af ExoConsult ApS er med til at styrke vores fokus på dette forretningsområde.

Alle ExoConsult ApS’ medarbejdere er skiftet til Eltel Networks A/S. Ligeledes vil alle kundeforpligtigelser følge med i transaktionen.

For yderligere information kontakt venligt
ABU Direktør Michael Jørgensen tlf. 52 41 00 00