CEO Axel Hjärne forlader Eltel

Den administrerende direktør for Eltel, Axel Hjärne, har besluttet at forlade sin stilling. Axel Hjärne har været i Eltel i tolv år, og har de sidste syv år været administrerende direktør. I disse år er Eltel vokset betydeligt fra at være en lokal nordisk spiller til at blive den førende indenfor Infranet branchen i Nordeuropa. I februar 2015 blev Eltel noteret på børsen i Stockholm.

"Jeg har været i Eltel i mere end et årti nu, hvor hele Eltel-holdet har været igennem mange positive og udfordrende faser, og sammen har vi gjort store fremskridt. I dag har Eltel en stærk position og er godt positioneret til fortsat succes. Jeg er nu nået til et punkt, hvor jeg føler, at timingen er rigtig til at overlevere til en efterfølger og også personligt reflektere over mine næste skridt," siger Axel Hjärne. Jeg har virkelig nydt rejsen med Eltel, og jeg vil savne mine kolleger og alle de mange spændende forretningsmuligheder.

"Det er med stor beklagelse, at jeg har erfaret, at Axel har besluttet sig for at forlade Eltel, men jeg respekterer hans personlige beslutning. Axel har gjort et fremragende stykke arbejde i omstruktureringen, opbygningen og udviklingen af Eltel til en ledende profitabel Infranet virksomhed i branchen. Axel er en moderne leder, og han har udviklet et stærkt og kompetent ledelsesteam, der er motiveret til at videreudvikle koncernen," siger Gérard Mohr, formand for Eltel bestyrelse.

Bestyrelsen har igangsat en rekrutteringsproces for finde en efterfølger for Axel Hjärne, som vil blive i sin stilling, indtil en afløser er på plads.

For yderligere information, kontakt venligst:
Ingela Ulfves
VP – IR and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel leverer en bred vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer.Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. I 2015 havde Eltel en omsætning på 1.255 millioner EUR. Det nuværende antal medarbejdere er ca. 9.600. Siden februar 2015 har Eltel være børsnoteret på Nasdaq Stockholm.