Eltel vinder endnu en stor kontrakt på intelligente målere i Norge

Det norske forsyningsselskab Skagerak Nett AS har valgt Eltel som udrulningspartner til deres Smart Metering projekt. Udrulningen består af 180.000 AMM målere, der skal installeres inden 2019.

Skagerak Nett har besluttet at skrive kontrakt med Eltel omkring udrulningen af 180.000 intelligente målere. Kontrakten omfatter udrulning af målere og kommunikationsudstyr, installationer i transformerstationer, lager og logistik samt kundekontakt. For Eltel er denne kontrakt endnu en aftale omkring installation af intelligente målere i Norge, som er blevet annonceret indenfor en kort periode. Eltel er ledende på markedet indenfor roll out af intelligente målere i Nordeuropa med indgåede kontrakter på installation af over 4 millioner målere.

Geir Kulas, Networks director i Skagerak Nett siger:
"Eltel har på lignende projekter vist, at de har kompetencer og kapacitet til at installere en stor mængde målere hver dag. I forhold til de norske tilsynsmyndigheder er vi forpligtet til at fuldføre projektet inden den 1.1.2019".

Om Skagerak
Skagerak Energi’s aktiviteter er fokuseret på produktion og distribution af elektricitet og anden energi samt andre aktiviteter, der relaterer til dette. Koncernen har en gennemsnitlig årlig energiproduktion på 5.500 GWh fordelt over 185.000 netværkskunder og en omsætning på 2,5 milliarder NOK i 2014. Skagerak sælger ikke elektricitet til slutbrugere, men ejer 48% af Norges næststørste forsyningsvirksomhed, Fjordkraft. Koncernen har omkring 780 medarbejdere.

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel tilbyder en bred og integreret vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer. Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. Eltel har ca. 8.600 medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 1,24 mia. EUR. Eltels aktier blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i februar 2015.

For yderligere information kontakt venligst:
Gunilla Wikman, Investor Relations Manager. Eltel AB
Tel: +46 725 843 630, gunilla.wikman@eltelnetworks.se

Hannu Tynkkynen, Senior Vice President, Group Communications, Eltel AB
Tel: +358 40 3114503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com