Eltel vinder en ny langtidskontrakt med E.ON i Power distribution i Sverige

E.ON har valgt Eltel som hovedleverandør til deres el-forsyningsnet i to regioner i Sverige. Værdien af kontrakten beløber sig til ca. 46 MEUR med en kontraktlængde på fire år, der starter i begyndelsen af 2016 og løber til slutningen af 2019, med mulighed for forlængelse af kontrakten med et til to år.

 E.ON-kontrakten omfatter de to svenske regioner Norrköping og Södra Nord. De aftalte ydelser vil omfatte fejlretning, vedligeholdelse, servicearbejder og projektleverancer.

Axel Hjärne, CEO for Eltel Group, udtaler:
Vi er meget glade for at have vundet E.ON’s tillid til at blive en af deres vigtigste leverandører i Sverige. Eltel har stor erfaring med el-forsyningsnet, vi har arbejdet mange år med E.ON i Finland og den nye kontrakt vil styrke vores eksisterende samarbejde med E.ON i Sverige. Denne kontrakt er en stor booster for vores el-distributionsforretning i Sverige.

Om E.ON
E.ON Sverige er en del af den internationale E.ON-koncern, som er et af verdens største investor-ejede energiselskaber. E.ON har cirka 3.500 medarbejdere i de nordiske lande og en omsætning på SEK 37 milliarder i 2013. Som energiselskab, ønsker E.ON at opbygge et bæredygtigt samfund. E.ON investerede i løbet af 2006 til 2013  SEK 66 mia i de nordiske lande.

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel leverer en bred vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer. Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. Eltel har ca. 8.600 medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 1,242 mia. EUR. Eltels aktier blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i februar 2015.

For yderligere information, kontakt venligst:
Gunilla Wikman, Investor Relations Manager hos Eltel AB
tel: +46 725 843 630, gunilla.wikman@eltelnetworks.se  

Hannu Tynkkynen, Senior Vice President, Group Communications hos Eltel AB
tel: +358 40 3114503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com