Eltel underskriver ny langtidskontrakt med Storstockholms Lokaltrafik AB (SL)

SL, Storstockholms Lokaltrafik AB har valgt Eltel som vedligeholdelsespartner på Lidingöbanan og Spårväg City, to af Stockholms centrale sporvognslinjer. Kontraktens startdato er i begyndelsen af 2016 og løber frem til udgangen af 2021.

Den seksårige kontrakt med SL, som berører Eltels forretningsområde Rail & Road, består af både forebyggende og korrigerende vedligeholdelses- og reinvesteringsprojekter på spor, sporfundamenter, køreledninger og signalsystemer. Eltel’s samarbejde med SL begyndte i 2005 med en vedligeholdelseskontrakt på telekommunikationssystemer. I 2010 fornyede SL kontrakten med Eltel frem til 2017. I år fuldfører Eltel et toårigt projekt på renovering af Lidingöbanan.

Johan Staaf, Contract Manager hos SL kommenterer:
"Vi ser frem til et godt samarbejde med Eltel og forventer kvalitative leverancer i en kontrakt med høje krav til funktionelle engagementer og langsigtet udvikling".

Fredrik Häggström, President Eltel Rail & Road kommenterer:
"SL er en vigtig kunde for Eltel på transportområdet. På nogle områder er vi forløbere som f.eks. i statistik, opfølgning omkring SLA (Service Level Agreement) og forebyggende vedligeholdelsesdiagnostik. Den nye kontrakt er et vigtigt supplement til vores eksisterende telecomforretning med SL og et strategisk skridt for at etablere Eltel som vedligeholdelsespartner på jernbaneområdet ".

Om SL AB
SL (Storstockholms Lokaltrafik AB) har det overordnede ansvar for, at alle, der bor i eller besøger Stockholms Amt har adgang til en veludbygget, tilgængelig og pålidelig offentlig transport. Hver dag er der næsten 800.000 mennesker, der bruger almindelig offentlig transport, dvs. rejser med metro, bus, pendlertog og lokalbanen. Det er Stockholm Amt regionsråd, der er ansvarlig for den offentlige transport i Stockholm Amt.

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel leverer en bred vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer. Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. Eltel har ca. 8.600 medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 1,242 mia. EUR. Eltels aktier blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i februar 2015.

For yderligere information, kontakt venligst:
Gunilla Wikman, Investor Relations Manager hos Eltel AB
tel: +46 725 843 630+46 725 843 630, gunilla.wikman@eltelnetworks.se

Hannu Tynkkynen, Senior Vice President, Group Communications hos Eltel AB
tel: +358 40 3114503+358 40 3114503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com