DONG Energy i Danmark har valgt Eltel som en af de to hovedleverandører på drifts-, vedligeholdelses- og anlægsydelser til energiselskabets elnet de kommende fem år.

DONG Energy har valgt Eltel i konstellation med entreprenørvirksomheden Nordkysten A/S - som en af de to områdeentreprenører til at varetage alle drifts- og vedligeholdelsesopgaver på 0,4-50kV nettet.

En omfattende udbudsrunde er netop overstået, og over de næste fem år forventer DONG Energy at indgå rammeaftaler til en samlet værdi af cirka 750 mio. kr. med de udvalgte entreprenører. De endelige kontrakter forventes underskrevet i løbet af maj måned.

Axel Hjärne, CEO for Eltel Group, udtaler

"I Eltel er vi meget glade for at have vundet DONG Energy's tillid til at blive en af deres fremtidige strategiske partnere. Eltel har systematisk opbygget en stabil platform af Infranet ydelser i Danmark, og vi har også samarbejdet med DONG Energy tidligere. At blive en af DONG Energy’s partnere på el-distributionsområdet i Danmark har været en strategisk ambition for Eltel. "

Anders Vikkelsø, Vice President DONG Energy udtaler

”Vi har ønsket at samle vores leverandøraftaler og indgå langvarige strategiske samarbejder med nogle få, kvalificerede og motiverede partnere. Jeg er glad for, at vi nu er nået forbi en af de vigtigste milepæle i realiseringen af denne leverandørstrategi."

Om DONG Energy
DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner. Vores forretning er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere og handle energi og tilknyttede produkter i Nordeuropa. DONG Energy beskæftiger omkring 6.500 medarbejdere og har hovedsæde i Danmark.

Om Eltel
Eltel er en af Europas førende udbydere af tekniske ydelser til vigtige infrastrukturnetværk – Infranet – indenfor segmenterne Power, Communication og Transport & Security med aktiviteter i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien og Afrika. Eltel leverer en bred vifte af ydelser, der spænder fra vedligeholdelses- og opgraderingsydelser til projektleverancer. Eltel har en bred kontraktportefølje og en loyal og voksende kundebase bestående af store netværksejere. Eltel har ca. 8.600 medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 1,242 mia. EUR. Eltels aktier blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i februar 2015.
 
For yderligere information, kontakt venligst
Gunilla Wikman, Investor Relations Manager at Eltel AB
tel: +46 725 843 630+46 725 843 630, gunilla.wikman@eltelnetworks.se  

Hannu Tynkkynen, Senior Vice President, Group Communications at Eltel AB
tel: +358 40 3114503+358 40 3114503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com