Lars Täuber ny chef for Eltel Fixed Telecom i Sverige

Lars Täuber er blevet udnævnt til ny direktør for Fixed Telecom forretningen i Eltel i Sverige.

Udnævnelsen bidrager de allerede eksisterende krafter i Eltels topledelse og erfaring med ledelse af en succesfuld serviceforretning.

Lars Täuber har en bachelor indenfor Control and Maintenance fra KTH Royal Institute of Technology i Sverige. Lars kommer fra ISS, hvor han har fungeret som administrerende direktør for ISS Facility Service AB, og senest som forretningsområdedirektør for Key Account. Forud for dette har Lars varetaget en række store lederstillinger hos YIT og ABB. Lars Täuber har omfattende erfaring med at lede servicevirksomheder samt strategi- og effektivitetsforbedringer.

I sin karriere har Lars vist gode resultater i udviklingen af store organisationer, deres effektivitet, vækst og lønsomhed. Tilførelse af en senior manager med Lars' erfaring til Eltels Fixed Telecom forretningsområde passer perfekt til Eltels fremtidige ambitioner.

"Jeg er meget imponeret over Eltels aktiviteter og førende positioner. Jeg ser frem til at slutte mig til organisationen, begynde at arbejde med nye kolleger og være en del af Eltels fremtidige succes, "siger Lars om sin nye stilling hos Eltel.

Peter Uddfors, direktør for Eltel Fixed Telecoms forretningsenhed, kommenterer følgende på Lars Täubers udnævnelse: "Lars har omfattende erfaring i at udvikle tjenesteydelser med høj kundetilfredshed og stærke økonomiske resultater. Den evne Lars har vist, med at udvikle gensidige fordelagtige forretninger med nøglekunder falder i god tråd med Eltels langvarige kundeforhold og strategier. Lars vil også være en stærk tilføjelse til Eltels Fixed Telecom Internationale Management-gruppe ".

Lars Täuber overtager sin nye stilling i slutningen af første kvartal 2014.

Yderligere oplysninger: Peter Uddfors, President, Eltel Fixed Telecom