Eltel vinder flere kontrakter i Rail-forretningen

Eltel har underskrevet en kontrakt på 17,2 millioner NOK omkring opbygning af elektrificering for Jernbaneverket i Norge og en elektrificerings- og signalkontrakt med M.J. Eriksson i Danmark, ligeledes et tocifret millionbeløb i de danske kroner.

Jernbaneverket i Norge har indgået en kontrakt med Eltel på en 22 kV elektrificering af et nyt dobbeltspor mellem Holm og Nykirke. Omfanget af kontrakten er 14 tekni-rum med transformere og forbindelses- stationer. Længden på el-linjen vil være 13 km.

Den nye kontrakt i Danmark er en del af en investering for at øge hastigheden på togene til 160 km/t. Det ekstra spor vil desuden give mulighed for mere trafik. Det nye dobbeltspor vil stå færdigt i 2015.

Eltel gør betydelige fremskridt inden for Rail-forretningsenheden i de nordiske lande. Virksomheden udfører i øjeblikket en kontrakt på 20 mio EUR til opbygning af et elektrificerings- og telekommuni- kationssystem for Jernbaneverket i Norge bestående af tre tunneler med en samlet længde på 4,8 km. Eltel er også en vigtig samarbejds- partner på vedligeholdelsesområdet for railoperatørerne i Finland og kører endvidere et GSM-R overvågningscenter for Banedanmark.

More information:
Fredrik Häggström, President, Eltel Rail & Road
Tel. + 46 8 585 376 25 - fredrik.haggstrom@eltelnetworks.com

Foto fra venstre til højre:
Erling Haugnes, Eltel Rail og Road i Norge og Stine Ilebrekke Undrum, Jernbaneverket, Norge.