Eltel udnævner ny Group CFO

Eltel Group Corporation har udnævnt Gert Sköld som ny Chief Financial Officer. Gert Sköld har en omfattende karriere som leder indenfor finansiering i flere kendte globale virksomheder.

Forud for sin ansættelse i Eltel har Gert Sköld haft en række nøglepositioner bl.a. i ABB, Alstom, Siemens og Sandvik Group. Sköld har en kandidatgrad fra Linköping University i Sverige og MBA fra Uppsala University.

Efter sin eksamen i 1989 blev Gert Sköld ansat i ABB, hvor han har været CFO i ABB Stal, Alstom Power / ABB Alstrom Power i Sverige samt deres globale Industrial Tubines Division. Efter Siemens overtog Alstoms Industrial Turbines i 2003, blev Sköld direktør for Business Administration Service Division. I 2004 sluttede Sköld sig til Sandvik, hvor han blev udnævnt til Vice President Business Development for Sandvik Mining and Construction. I 2009 blev han Executive Vice President Finance og CFO i den samme organisation.

Axel Hjärne, President og CEO for Eltel Group, kommenterer følgende på udnævnelsen af Gert Sköld: "Udnævnelse af ny Group CFO er et meget vigtigt skridt for Eltel. Gert Sköld har en omfattende international erfaring indenfor industrielle og finansielle lederstillinger. Han har et generalieblad, der bidrager til succesfuld vækst og værdiskabelse gennem udviklingsaktiviteter internt såvel som gennem fusioner og opkøb. Hans fortrin indenfor økonomistyring taler for sig selv, og vi er overbeviste om, at udnævnelsen af Gert vil bringe en masse vigtige kompetencer med sig omkring Eltels fremtidige udvikling. Gert har ligeledes stor international erfaring med investorer og finansanalytikere."

Gert Sköld kommenterer sin ansættelse i Eltel Group således: "Jeg glæder mig til at slutte mig til Eltel, til at bidrage til udviklingen af virksomheden og være med til at sikre, at Eltel forsætter sin markedsførende økonomiske udvikling. Eltel har klaret sig rigtig godt i de seneste år, og jeg kan se, at mine erfaringer kan bidrage til en fortsat udvikling."

Gert Sköld starter i sin nye stilling i juli. Han vil referere til Group CEO og President, Axel Hjärne.

Læs Eltels Press Release på Cision Wire >>

Yderligere information:
Axel Hjärne, President og CEO
Email: axel.hjarne@eltelnetworks.com

Hannu Tynkkynen, Senior Vice President
Tel: +358 40 311 4503
Eamil: hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com