Eltel fortsætter som TeliaSoneras partner i Finland

Eltel Mobile Telecom fortsætter som Soneras partner i Finland og vil fortsat dække en væsentlig del af Soneras behov indenfor udbygning, opgradering og drift af det mobile netværk.

Investering i servicekvalitet og -omfang har været en succes
Eltels position er god, vi var den eneste tilbudsgiver, der var repræsenteret på alle de pågældende markeder. I Finland har Eltel Mobile Telecom foretaget vigtige investeringer i andelen af tjenesteydelser, både geografisk og omkring tilbudsbetingelser.

- Vi er i stand til at udføre alle de ydelser Sonera har behov for i hele landet. Vi har udvidet vores serviceportefølje fra feltarbejde til drift af netværkstjenesteydelser, siger Raimo Hiisiö, Director for Eltel Mobile Telecom i Finland. Vi er glade for at se, at arbejdet bærer frugt.

Et andet fokusområde for Eltel har været kvalitetsinvestering. Målet har været at være den førende på kvalitetsområdet på alle markeder.

- Når vi ser på feedback fra vores kunder omkring kvalitet, er vi lykkedes godt. Samtidig har vi været i stand til at tilbyde tjenester på en mere omkostningseffektiv måde. En anden succesfaktor var bestemt vores kompetencer til at håndtere en større arbejdsmængde, hvilket var påkrævet i det nye LTE800 netværk. Vi har en meget professionel arbejdsstyrke og nøje udvalgte underleverandører til at udføre arbejdet, slutter Hiisiö.

Yderligere information:
Raimo Hiisiö, Director, Eltel Mobile Telecom Finland
Tel: +358 40 311 3212, raimo.hiisio@eltelnetworks.com