Per Krogager er udnævnt som ny Vice President for HR i Eltel Group

Per Krogager fra Danmark er blevet udnævnt som ny Vice President for HR i Eltel Group. Krogager har gjort karriere i en række internationale virksomheder med udvikling af deres organisationer samt styring af deres HR-funktioner. Han har udgivet flere bøger omkring måling af HR-funktionen, værdien af organisatoriske nøgletal og beregning af ROI af HR-aktiviteter.

Krogager har en uddannelse svarende til en amerikansk ph.d. i psykologi fra Århus Universitet samt studier i erhvervsøkonomi fra Handelshøjskolen i Århus. Per Krogager har i sin tidligere karriere arbejdet på Center for Organisations- og ledelsesudvikling på Dansk Teknologisk Institut, LEGO System A/S, Radiometer Medical Aps ejet af amerikanske industrikoncern Danaher Corporation og Tvilum-Scanbirk ejet af amerikanske MASCO.

"Dette er i sandhed en drømmeposition for mig. Eltel syntes at være en yderst interessant virksomhed indenfor et meget konkurrencepræget og samfundsvigtigt område. Herudover får jeg mulighed for at udnytte mine internationale erfaringer." udtaler Per Krogager omkring sin ansættelse i Eltel.

Axel Hjärne byder Krogager velkommen til Eltel: "Vi er meget glade for, at Per slutter sig til Eltel. Han har en stor erfaring, viden og kvalifikationer indenfor alle områder af HR. Han har ligeledes stor forståelse for erhvervslivets behov, og vi er overbeviste om, at han vil bidrage stort til Eltels rejse som det førende Infranet selskab."

Krogager vil indgå som en del af Eltels Group management team og refererer i sin position til Axel Hjärne, President og CEO for Eltel Group.

Læs Eltels pressemeddelelse på Cision Wire >>

Yderligere information:
Axel Hjärne, President og CEO, axel.hjarne@eltelnetworks.com