Eltel hjælper Vattenfall med at sikre elforsyningen i Stockholm

Vattenfall har besluttet at åbne op for konkurrencen på deres vedligeholdelsesaftaler. Eltels Power Distribution har vundet området kaldet Stockholm, som omfatter anlæg flere steder rundt omkring i byen.

To geografiske områder, Sydøst Götaland og Stockholm, har været ude på markedet siden årsskiftet. Eltels Power Distribution har vundet det største område kaldet Stockholm, som omfatter anlæg flere steder i byen. Vattenfall har 159.000 kunder i området, 15.000 km. ledninger, 2.900 netstationer og 19.000 kabelskabe.

Aftalen løber i tre år fra 1. januar 2014 og den forventede omsætning ligger på omkring EUR 10 millioner om året. Projektet forventes at beskæftige 35-40 personer. Det første implementeringsprojekt er allerede i gang. Med denne aftale bliver Eltel hovedentreprenør til de største netværksejere i Sverige, som er Svenska Kraftnät, Vattenfall, Fortum og E.ON.

"Vattenfall er en meget vigtig kunde for os, og denne strategisk vigtige aftale viser, at Eltel som servicepartner er meget værdsat. Vi vandt denne aftale i en hård udbudsrunde, dette viser Eltels konkurrenceevne og kapacitet på det svenske el-marked. Vi er meget glade og tilfredse med, at Vattenfall valgte Eltel som samarbejdspartner" siger Patrik Granström, Division Manager, Power Distribution Sverige.

Yderligere oplysninger :
Patrik Granström, Division Manager, Eltel Power Distribution Sverige
Tlf : +46 76 790 7112, patrik.granstrom@eltelnetworks.se