Eltel og den finske teleoperatør Elisa styrker samarbejdet - 19 medarbejdere overført fra PPO til Eltel Finland

Som en del af en aftale mellem den finske teleoperatør Elisa og PPO Yhtiöt, er 19 medarbejdere fra PPO produktion blevet overført til Eltels Mobile forretningsenhed i Finland.

De medarbejdere, der er blevet overført til Eltel har været tilfredse med beslutningen. "Blandt de alternativer, som blev drøftet, var Eltel klart den mest behagelig, udtaler PPO tillidsmand Kimmo Marjakangas. Eltel er en stor og veldrevet virksomhed, og det giver nye muligheder for fremtiden".

I forbindelse med aftalen vil Elisa's operationelle model og processer blive taget i produktion. "Elisa har et langt og godt samarbejde med Eltel nationalt set, vi valgte også Eltel som samarbejdspartner i PPO's geografiske område" fortæller administrerende direktør for PPO Yhtiöt, direktør Ari Punkkinen hos Elisa.

I Mobile forretningen vil medarbejderne udføre installations- og vedligeholdelsesopgaver. I Fixed telecom vil der ligge planlægnings- og dokumentationsopgaver samt udførende arbejder hos kunderne.

"Denne aftale vil styrke Eltels regionale position samt vores landsdækkende rolle som Elisas servicepartner. Det giver også Eltel mulighed for at ensrette og effektivisere vores egne processer, "siger direktør Janne Kallionpää fra Eltel.

De nye medarbejderne startede hos Eltel den 1. november 2013.

Yderligere information:
Janne Kallionpää, Director, Fixed Telecom Finland
Tel. +358 40 311 3191  e-mail: janne.kallionpaa@eltelnetworks.com