Eltel Networks øger det strategiske fokus på fremtidens kombinerede netværks- og kommunikationsløsninger kaldet Infranet

Eltel designer, bygger og udvikler Infranet løsninger baseret på et effektivt samspil mellem infrastruktur og IT og er leverandør og sourcingpartner for nogle af landets største og førende private og offentlige virksomheder.

Eltel har haft en stærk og markant fremgang i Danmark og i Norden inden for Eltels kerneforretningsområde, som omfatter design, etablering og drift af infrastruktur- og kommunikationsløsninger på tværs af kunde vertikaler som Transport, Service Providers, Public og Energi.

For at kunne fastholde momentum og sikre den bedst mulige videreudvikling af fremtidens Eltel som førende nordisk og europæisk infranetudbyder, har Eltel solgt telefoniafdelingerne Aastra og Avaya til NetDesign, hvilket betyder, at 39 medarbejdere overføres til NetDesign. For Eltel udgør dette en mindre del af den samlede danske forretning, som efter frasalget beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

Eltel Networks danske direktør Sonny Nielsen udtaler ”Dette frasalg gearer Eltel til fremtidens krav og markedsmuligheder. Cisco-forretningsområderne Networking, Unified Communication, Video-kommunikation og Data Centre og relaterede rådgivnings- og driftsydelser har i de seneste år oplevet en årlig vækst på 50 %. Denne udvikling ønsker vi skal fortsætte. Frasalget afspejler således Eltels intensiv-erede fokus på at skabe og udvikle banebrydende og konkurrencedygtige infrastrukturløsninger og driftsaftaler, som betyder en positiv forskel for vores kunder og samarbejdspartnere. Det kalder vi ”The Eltel Way”, hvilket indebærer tætte forretningsrelationer, som også afspejles i, at mange af vore kunder har valgt at udbygge deres forretningsmæssige engagement med os. Det er vi stolte af, og helt overordnet kan man sige, at vi er indstillet på at strække os langt, for at imødekomme de forventninger, der er til os. Vi indretter vores ydelser i forhold til vores kunders behov og ikke omvendt. Det kalder vi kundefokus”.

Yderligere information:
Christian Twete Tlf. +45 41901918 eller e-mail: Christian.Twete@eltelnetworks.com

Michael H. Jørgensen Tlf. +45 52410000 eller e-mail: Michael.H.Joergensen@eltelnetworks.com

Om Eltel Networks A/S
Eltels idégrundlag og forretningsmæssige mission har siden etableringen været at bygge, udvikle og vedligeholde værdiskabende infrastrukturløsninger baseret på et effektivt sammenspil mellem netværksinfrastruktur, IT og el-løsninger. Eltel er specialiseret i at kombinere disse teknologier ind i den nye intelligente infrastruktur, kaldet Infranet, som er nyt og dedikeret til at fremme IT-services i vores samfund. Målet er at blive en af de førende serviceleverandører i Europa. Eltel har ca. 8.000 ansatte og en årlig omsætning på over EUR 1 milliard.