Eltel udnævner ny chef for Fixed Telecom forretningen

Eltel Group har udnævnt Peter Uddfors som ny direktør for Fixed Telecom forretningsenheden. Udnævnelsen supplerer Eltels internationale og succesfulde ledelseserfaring i virksomheden.

Peter Uddfors er uddannet MSc i Mech. Eng. fra KTH Royal Institute of Technology i Sverige. Han kommer til Eltel fra Micronic Mydata AB, hvor han har fungeret som administrerende direktør. I hans karriereforløb har han desuden været direktør for AB Lorentzen & Wettre, Senior direktør hos Cardo AB og leder af dets Pulp and Paper Solutions Division. Blandt andre positioner han har fungeret som administrerende direktør i tysktalende lande og i Frankrig.

I sin karriere har Peter udvist stort kundefokus. Tilførelsen af en senior manager med international erfaring til Eltels Fixed Telecom forretning er passende i forhold til de fremtidige ambitioner i Eltel.

"Jeg er meget imponeret over Eltels forretning og førende position på markedet. Jeg ser frem til at slutte mig til organisationen, påbegynde arbejdet med mine nye kolleger og være en del af Eltels fremtidige succes," udtaler Peter om sin nye position hos Eltel.

Axel Hjärne, direktør og CEO for Eltel Group Corporation, kommenterer Peter Uddfors’ udnævnelse: "Peter har i sin karriere udvist en stor evne til at vækste salget og forbedre bundlinjen. Hos Eltel vil han stå i spidsen for vores største forretningsenhed, servicere store kunder i Sverige, Finland, Norge og Polen. Peter er meget kundeorienteret og har også vist stor kompetence i at udvikle mennesker og organisationer til at opnå, og endda overgå, deres mål."

Peter Uddfors vil overtage den nye stilling fra begyndelsen af ​​maj.

Yderligere information:
Axel Hjärne, President og CEO, Eltel Group Corporation