Eltel udnævner ny Group CFO

Eltel Group Corporation har udnævnt Mariann Östansjö som ny Chief Financial Officer. Med udnævnelsen tilføres endnu et erfarent medlem til koncernledelsen i Eltel.

Mariann Östansjö kommer til Eltel fra en CFO position på Green Cargo, et transportselskab med fokus på jernbanen. Forud for dette, var hun controller chef på Skanska, og har bestredet andre CFO stillinger hos Skanska Services, RagnSells og Svenska Petroleum Exploration. Östansjö har en bachelorgrad i Business and Economics fra Stockholm School of Economics.

I sine tidligere stillinger, var Östansjö ansvarlig for alle finansielle områder - regnskab, controlling og likviditetsstyring. På hendes liste over meritter viser hun en række resultater fra udvikling af intern controlling og rapporteringsprocesser til mere omkostningseffektive Shared Service Centres samt forberedelse og gennemførelse af forskellige virksomhedstransaktioner.

Mariann Östansjö kommenterer sin tiltrædelse i Eltel Group: "Det er med stor glæde, med store forventninger og masser af ydmyghed, at jeg påtager mig CFO positionen hos Eltel. Industrien vokser, primært på grund af et større behov for nye el-og kommunikations-infrastrukturer, og Eltel er en frontløber i branchen med en imponerende vækst og indtjening. En rejse, der hidtil er foretaget som følge af meget professionelle og passionerede mennesker, og jeg glæder mig til at slutte mig til selskabet og dets udfordringer forude ".

Axel Hjärne, koncernchef og CEO for Eltel Group Corporation, kommenterer Mariann Östansjö udnævnelse: "Eltel har foretaget en spektakulær rejse i at skabe en nordisk leder inden for Infranet service området. Vi er nu ved at forberede næste skridt på vores evolutionære vej. Mariann, med al sin erfaring i en række selskaber, begge med en international baggrund og god eksponering for servicesektoren, vil blive et optimalt supplement til vores Group ledelsesteam. Vi ser frem til en spændende fremtid, og Mariann er et perfekt match i henhold til vores ambitioner."

Mariann Östansjö starter i den nye position primo ​​juni. Stillingen ved Eltel blev ledig da dets nuværende indehaver tiltræder en ny position hos et andet selskab efter fire år hos Eltel.

Mere information:
Axel Hjärne, President og CEO, Eltel Group Corporation