Eltel underskriver en stor toårig kontrakt med en førende nordisk teleoperatør

Eltel og TeliaSonera har underskrevet en ny toårig kontrakt for 2013-2014. Dette sikrer Eltels position inden for bygge, tilslutte og vedligeholdstjenester i Sverige. Med den nye kontrakt vil Eltels markedsandel vokse.

Fra begyndelsen af ​​outsourcing æraen har Eltel været en af ​​de førende partnere på levering af tjenester til TeliaSonera. Forhandlingerne om en ny kontrakt for årene 2013 og 2014 er nu afsluttet. Eltels ambition i forhandlingerne var at fastholde sin position inden for byggetjenesterne og øge markedsandelene i tilslutte- og vedligeholdelsestjenesterne. Begge mål er opfyldt.

"Det har været en lang forhandlingsproces, men dialogen har hele tiden været positiv. Vi er naturligvis meget glade for, at TeliaSonera har besluttet at fortsætte samarbejdet med os. Vi vækster vores markedsandele, hvilket betyder, at Eltel har haft succes i forhandlingerne. Nu er det tid for implementering," siger Casimir Lindholm, direktør for Eltel Networks Infranet AB.

Inden for kundeforbindelser vil Eltel udvide sine aktivitetsområder både hos TeliaSonera og Skanova. Skanova er den største udbyder af åbne kobber- og fibernet i Sverige og tilbyder kapacitet til 140 operatører. De er 100 % ejet af TeliaSonera.

Nye områder inden for vedligeholdelse omkring Gøteborg og Umeå er tilført kontrakten. Eltel vil bibeholde alle de vedligeholdelsesområder de har det i dag, i forskellige dele af Sverige fra syd til nord. Eltels byggeaktiviteter består af installation af telekommunikationslinjer til Skanova og switches til TeliaSonera. Switch services omfatter også datakommunikation, transmission og radiolinks. Eltel vil have eneret i visse geografiske regioner i totalentreprisen. I resten af ​​områderne vil Eltels andel, i de fleste tilfælde, ligge på 50 %. Kravet til serviceniveauet er fortsat højt.

"Den nye kontrakt med TeliaSonera er vigtig for hele Eltel Group og bekræfter vores konkurrenceevne i tele-området. Vi har en lang og etableret position som den førende servicevirksomhed til teleselskaberne i Nordeuropa og med den nye kontrakt vil vores position være styrket yderligere. Vores forhandlingsteam har gjort et fremragende stykke arbejde, og jeg vil gerne takke dem alle for en fin præstation. Vi har nogle andre forhandlinger i gang, og håber at de gode nyheder i Sverige vil sætte skub i dem også", slutter Axel Hjärne, direktør og CEO for Eltel Group Corporation.

Mere information:
Casimir Lindholm, CEO Eltel Sverige
Tlf.: +46 8 593 785 55, casimir.lindholm@eltelnetworks.com