Eltel Power Transmission har vundet projekter for 50 mio.

Eltel Networks har påbegyndt udførelsen af to store krafttransmissionsprojekter i Polen. Den samlede værdi af kontrakterne er ca. EUR 50 mio. Kunden, i begge tilfælde, er den polske Power Grid Operator, PSE Operator SA.

Investeringer i de polske elnet fortsætter i højt tempo. Som den førende udbyder har Eltel Networks sikret sig store kontrakter på udførelse af en højspænding (HV) understation og et HV køreledningsprojekt. På grund af deres størrelse vil disse blive afsluttet i 2015 og 2016. Begge kontrakter er underskrevet af Eltel Networks Olsztyn SA, som er et helejet datterselskab af Eltel Networks Group.

Arbejdet om moderniseringen af ​​Stanislawow 400 kV transformerstation i den østlige del af Polen, er startet for nylig. Det er et projekt på modernisering af en kraftværkunderstation, der omfatter design- og konstruktionsarbejde af en ny 400 kV switch station med tilhørende anlægsarbejder. En del af Eltel Networks services, på vegne af netvirksomheden, er den krævende retslige del omkring købsaftalen af ​​grunden, hvor den nye switch station vil blive bygget. Den planlagte tid for færdiggørelse af projektet er sat til slutningen af ​​marts 2015.

Den anden kontrakt er et turn-key projekt af en ny 2x400 kV luftledning i Schlesien Region, syd-vest for Polen. Opgaven her omfatter designarbejde, alle juridiske foranstaltninger og anlægsarbejder af en ny 76,5 km lang 2x400 kV luftledning fra Dobrzen transformerstation, tæt på Opole, der skal forbindes til en ny del af ​​Pasikurowice-Wroclaw linjen. Linjen vil blive taget i brug ved udgangen af ​​maj 2016.

"Den polske Power Grid Operator gå ind i periode med massive investeringer på op til EUR 600 millioner om året. Udviklingen af ​​transmissionsnettet kræver mere end 400 kV transformerstationer og luftledninger, der skal etableres, og mange af de eksisterende trænger til at blive moderniseret.

Eltel Group gik ind på det polske marked i 2003 ved købet af selskabet i Olsztyn. De nye kontrakter udviser tiltro fra PSE Operator side til Eltel Networks evne til at udføre udfordrende projekter med hårde deadlines i et konkurrencepræget marked, "siger Jan Piotrowski, direktør for Eltel Networks i Polen.

Mere information:
Jan Piotrowski, General Director of Eltel Networks in Poland
Tel. +48 22 518 95 67, jan.piotrowski@eltelnetworks.com