Eltel Rail vinder sin første kontrakt i Norge

Eltel har vundet sin første jernbanekontrakt kun et par måneder efter oprettelse af Rail forretningsenheden i Norge. Selskabet har indgået en aftale med Norsk Jernbanedrift til en værdi af NOK 17,5 mio. Kontrakten vil være afsluttet inden udgangen af 2012.

Norske Jernbanedrift er hovedentreprenøren, og Jernbaneverket er slutkunden. I projektet indgår installation af en kabelkanal på Oslo Hovedbanegård herunder kabelstiger, kabelkanaler med låg, fonde for kabinetter og transformere og jording.

Rail og Road i Norge blev etableret i januar 2012 med Erling Haugnes som Business Development Manager. Muligheden for at gå ind på det norske jernbane marked åbnede, da en af ​​spillerne ikke kunne levere iht. deres kontrakt. Eltel ansatte med det samme en kompetent projektgruppe og er nu ny partner for den lokale jernbane administration, Jernbaneverket.

Arbejdet udføres på alle ugedage - for det meste i nattetimerne for at undgå afbrydelse af trafikken. Projektgruppen består af sikkerhedspersonale, projektledere, formænd, svejsere, elektrikere, gravemaskineførere og andre medarbejdere med erfaring inden for kabelkanalskonstruktioner, telekommunikation, jernbanereparation og erfaring med at drive jernbaneprojekter i Norge. Teamet har alle de nødvendige ressourcer og kompetencer tilat levere alle de aftalte ydelser på egen hånd.

"Dette er en ung og energifyldt enhed, der er begyndt at arbejde via Eltel Way. Det næste skridt er optimering for at opnå en mere omkostningseffektiv produktion og derefter yderligere vækst. Kabelkanaler er vores forretning lige nu. Vi vil fortsætte med at tilbyde telekommunikationsløsninger til jernbanen. Etablering af en succesfuld virksomhed på det norske jernbanemarked er en del af Eltels strategi om at styrke vores position som den førende Infranet Service Virksomhed i Europa," siger Erling Haugnes.

Yderligere oplysninger:
Erling Haugnes, direktør Eltel Jernbane- og vejtransport Norge
Tlf. +4793269597, Erling.haugnes@eltelnetworks.com