Eltel mødte Lord Green ved hans besøg i Finland

Lord Green, minister for Trade & Investment, besøgte Finland i midten af juni. Tæt på ti finske virksomheder, herunder Cleantech Finland var inviteret af det britiske Trade & Investment i Helsinki for at drøfte udviklingen af løsninger til forbedring af energieffektiviteten. Eltel var en af de inviterede virksomheder.

Lord Green, minister for Trade & Investment, besøgte Finland i midten af ​​juni. Tæt på ti finske virksomheder, herunder Cleantech Finland var inviteret af det britiske Trade & Investment i Helsinki for at drøfte udviklingen af løsninger til forbedring af energieffektiviteten. Eltel var en af ​​de inviterede virksomheder.

Lord Green, der også er medlem af House of Lords, har været minister for Trade & Investment siden januar 2011. Forud for sin introduktion i House of Lords fungerede han som gruppeformand for HSBC Holdings.

Cleantech Finland er et netværk af de bedste cleantech eksperter. Finland er en førende ekspert på cleantech områder som energi, materiale- og vandeffektivitet, bioenergi, biobrændsel og kombineret el- og varmeproduktion. I forhold til befolkningens størrelse, er Finland verdens førende forsker inden for energi- og miljøområdet.

Under drøftelserne forelagde Lord Green emnet om forbedring af energieffektiviteten i deres boliger i Storbritannien. En stor del af husene i Storbritannien blev bygget for hundrede år eller mere siden, og de opfylder ikke nutidens krav til effektivitet i brugen af ​​energi. Mødedeltagerne diskuterede også emnet for intelligent måling og øvrige relaterede emner herunder rollen med regulativer og datasikkerhed og forsyningsselskabernes adgang til personlige husholdningsoplysninger via de intelligente målere.

Mødet gav Eltel en god mulighed for at drøfte sin opstart i Storbritannien ,sin egenskab som partner på opførelse af højspændingsnet for det lokale netselskab samt de generelle aspekter af forsyningssektoren i Finland. Eltel er Nordens førende inden for gennemførelse af ​​intelligent måling til 3 millioner hjem i Finland, Sverige og Danmark. Koncernen udvikler og implementerer smarte løsninger for eksempel kontrol af elnettet og ladenetværk til elbiler.

Yderligere oplysninger:
Mr. Hannu Tynkkynen, Senior Vice President, Eltel Group
Tlf. +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com