Eltel sikrer en langsigtet kontrakt med svenske Aviation Authority

Den 16. maj 2012 underskrev Eltel Networks Infranet AB, Division Homeland Security og Aviation (HS & A) en ny rammeaftale med LFV om drift og vedligeholdelsesarbejde på de operationelle flyvekontrolsystemer (ANS udstyr) og de omkringliggende systemer med netværks- og konsulentydelser. Rammeaftalen er vurderet til cirka 500 millioner svenske kroner og løber i fem år fra 1. januar 2013, med en option på yderligere tre år.

Kontrakten blev vundet via konkurrence, og Eltel vil være ansvarlig for "teknisk vedligeholdelse af lufttrafiktjenester" i denne aftale. Det omfatter ting som navigationssystemer, kommunikation, information og overvågning samt netværks- og systemudstyr. Opgaven er landsdækkende og omfatter alle LFV faciliteter med ovenstående udstyr.

Generaldirektør i LFV, Thomas Allard, kommenterede: "Lufttrafik er én af de kritiske livliner i vores samfund. Med Eltel har vi fundet en partner, der effektivt kan tage ansvaret for at vedligeholde vores kritiske systemer. Eltels teknikere er veluddannede og certificerede, og deres geografiske nærhed i hele Sverige garanterer en god lokal opbakning til os.”

"LFV har længe været en trofast kunde hos os, og vi sætter stor pris på den fortsatte tillid, de viser os. Gennem denne aftale kan vi fortsætte med at yde LFV høj kvalitet," siger Casimir Lindholm, administrerende direktør for Eltel Sverige.

Divisionsdirektør Thorbjörn Sagner kommenterer videre: "Det er med stor glæde og stolthed, at vi accepterer denne fornyede tillid fra LFV. Det er også ganske stimulerende og en bekræftelse på, at vores indsats i effektivitet, kvalitet og kompetence på området inden for luftfart er fuldstændig korrekt."

Mere information:
Casimir Lindholm, CEO Eltel Sweden
casimir.lindholm@eltelnetworks.com
Tel. +46 8 593 785 55

Om Eltel
Eltel bygger, tilslutter og vedligeholder Infranetløsninger baseret på et effektivt samspil mellem elektricitet, telecom og it. Eltel er specialister i at kombinere disse teknologier i den nye intelligente infrastruktur ved navn Infranet, som vinder mere og mere frem, og som er dedikeret til at booste den måde, vores samfund fungerer på. Dette omfatter blandt andet installation, drift og vedligeholdelse af alt lige fra elektricitet og telekom-munikation, civil luftfart og sikkerhed og militært forsvar.