Eltel indgår supportaftale på fjernaflæste målere hos Halmstad Energi og Miljö AB

Eltel Networks Infranet AB og Halmstad Energi og Miljö AB. (HEM) indleder et samarbejde indenfor AMM* og har i den forbindelse underskrevet en aftale om support af HME’s system til fjernaflæsning af målere.

Eltel er markedsledende indenfor AMM i Nordeuropa. Forretningsenheden Eltel AMM leverer TurnKey løsninger samt tilpasset tjenester til aflæsning af målere til kunder i hele Nordeuropa. Eltel har leveret TurnKey løsninger til over 800.000 kunder og er ansvarlige for næsten yderligere 2,5 millioner målerinstallationer. Eltel har et veludviklet servicekoncept herunder produktiv overvågning, support og vedligeholdelse.

"Med Eltels erfaring og organisation opfylder de vores behov for supporttjenester med en let tilgængelighed og et højt serviceniveau. Vi ser frem til at udvikle vores målerinfrastruktur med Eltel som partner indenfor AMM, siger Bertil Peterson fra HEM. "

Aftalen betyder, at Eltel vil tilbyde supporttjenester fra Eltels centrale kunde- og supportcenter i København. Aftalen giver også HEM en mulighed at benytte konsulenttjenester og komponenter blandt andet fra målerprocucenten Echelon.

Eltels supportcenter er en vigtig del af udbuddet på markedet indenfor AMM. Blandt kunderne findes mange af Europas førende virksomheder på dette område.

"Vi er meget tilfredse med den tillid, HEM viser os. Det viser, at vi har en konkurrencedygtig og veludviklet service indenfor AMM, siger David Ingsten, Sales Manager AMM i Sverige.

* AMM står for Automatic Meter Management og er en anden benævnelse for AMR (Automatic Meter Reading), fjernaflæste målere.

For yderligere information kontakt:
Bertil Peterson, HEM. Tel: 035-190 467, E-post: bertil.peterson@hem.se
David Ingsten, Eltel. Tel: 08-593 785 55. E-post: david.ingsten@eltelnetworks.com

Om Eltel
Eltel bygger, tilslutter og vedligeholder Infranet løsninger baseret på et effektivt samspil mellem elektricitet, telekommunikation og IT. Eltel har specialiseret sig i at kombinere disse teknologier i en ny intelligent infrastruktur, der kaldes Infranet, som nu vokser frem og er dedikeret til at forbedre væsentlige tjenester i vores samfund. I Sverige har Eltel cirka 1.800 medarbejdere. Med næsten tre og en halv million fjernaflæste målere installeret i Skandinavien er Eltel markedsledere i AMM i Nordeuropa.

Om HEM
Halmstad Energi og Miljö AB (HEM) - er det førende energi- og miljø selskab i Halmstad regionen, og er 100% ejet af Halmstad kommune. HME omsætter for ca. 1 milliard SEK og har omkring 250 medarbejdere. Som kommunens mest samfundsnyttige selskab arbejder HEM for kunderne og miljøets bedste inden for energi og affalds spørgsmål.