Mr. Gérard Mohr er udnævnt til ny bestyrelsesformand for Eltel koncernen

Efter 4 ½ år som bestyrelsesformand for Eltel koncernen, har Mr. Thomas Berglund besluttet at forlade posten og vie sin tid til andre aktiviteter.

Mr. Gérard Mohr, der har været medlem af Eltels bestyrelse siden maj 2011, er blevet udnævnt til bestyrelsesformand med øjeblikkelig virkning.

Mr. Mohr kommenterer hans nye position: “Jeg er beæret og glad over at blive den nye bestyrelsesformand hos Eltel. Som medlem af bestyrelsen gennem de sidste 8 måneder har jeg erhvervet mig den stærke overbevisning at Eltel koncernen har en solid forretningsmodel og et unikt know how indenfor telecom og el infrastruktur, professionelle og engagerede teams i marken og god potentiale for profitabel organisk vækst. Jeg har været aktiv inden for denne branche i mange år. Med mig har jeg erfaring og via min forhåbentlige gode rådgivning til bestyrelsen og management teamet, kan vi sikre at Eltel holdes på en sikker og lovende kurs.” 

Over de sidste 20 år har Mr. Mohr besiddet flere ledende stillinger hos internationale el virksomheder. Dette inkluderer CEO position hos GTIE som senere skiftede navn til Vinci Energies fra 1992 til 1999, og COO hos Veolia Water fra 1999 til 2003. Mr. Mohr blev udnævnt til COO hos Cegelec 2004 hvor han blev i positionen indtil 2008. Siden 2009 har Mr. Mohr fungeret som privat investor, aktionær og bestyrelsesmedlem hos flere virksomheder inden for el energi og anlægssektoren.

Mr. Mohr er kandidatuddannet fra Ecole Polytechnique og Corps des Mines i Paris. 

Bestyrelsen
Eltel Group Corporation