Eltel Networks fuldfører 400 kV linje i Polen

Eltel Networks har afsluttet en 400 kV højspændingslinje i Polen. Kunden var den polske el-operatør - Polskie Sieci Elektroenergetyczne Operator SA via dets datterselskab - Polskie Sieci Elektroenergetyczne - Zachód SA. Den nye linje forbinder Kromolice og Pątnów og længden strækker sig over 76 km. Projektet omfattede også demontering af en gammel 220kV luftledning. Projektet blev afsluttet på et år, hvilket er meget kort tid, for denne form for projekt.

Eltel Networks Olsztyn SA var leder af det konsortium, der gennemførte projektet. Konsortiet omfattede også Budownictwo Elektroenergetyczne SELPOL S.A. Łódź og Zakład Wykonawstwa Sieci Elektroenergetycznych Rzeszów Sp. z o.o. Energoprojekt - Kraków SA, SAG Elbud Gdańsk Holding SA og ELFEKO SA Gdynia, som var de vigtigste underleverandører ved gennemførelsen af dette projekt.

Eltel Networks Olsztyn SA har arbejdet for den polske højspændingssektor i næsten 50 år og tilbyder i dag en bred vifte af tjenester, herunder højspændingslinjer og transformerstationer som nøglefærdige projekter samt materiale og vedligeholdelsesservice inden for telekommunikation. Efter alle disse år har virksomheden opnået en stærk position som et velkendt og pålideligt installationsselskab i energisektoren, der også deltager i Eltel koncernens højspændingsprojekter udenfor Polen.

I 2003 blev det polske selskab en del af den internationale Eltel Group, der er en af de førende Infranet udbydere med primær fokus på el- og telekommunikationssektoren i Nord- og Centraleuropa. Eltel Group har været industri pionéren i udviklingen af ​netværk ved at opbygge, tilslutter, vedligeholde og tilbyde outsourcing-løsninger til netværksejere og operatører. Eltel Networks Olsztyn SA beskæftiger i dag tæt ved 400 personer. Samlet set beskæftiger Eltel Group 2500 ansatte i Polen.

Yderligere oplysninger:
Jan Piotrowski, tel. +48 22 518 95 67, jan.piotrowski@eltelnetworks.com